Soliștii și dansatorii Casei de Cultură Bascov, tur de forță pe scena proprie, dar și pe scenele din județ

La Casa de Cultură Bascov este activitate. Nu o spunem noi, o arată prezența, susținută, a soliștilor și dansatorilor de aici, pe scenele din județ.
Sâmbătă, 1 iunie - Ansamblul ”Doina Bascovului’’, al Casei de Cultură a Comunei Bascov a fost prezent la Ziua Comunei Bradu, începând cu ora 14.00, în cadrul evenimentului ”Zilele comunei Bradu’’.
Tot sâmbătă, începând cu ora 19.00, pe scena Casei de Cultură din Bascov s-a desfășurat un spectacol de zile mari - ”1 IUNIE LA BASCOV’’. Alături de micuții dansatori ”Mugurașii bascoveni’’ , au mai evoluat, în spectacol, Antonia Rizea , elevă a Școlii ”Virgil Calotescu’’ din Bascov și membrii AC SABAKI PITESTI. Au fost invitate, în cadrul evenimentului,  și ansamblurile de dansatori ”Resteul’’, al Casei de Cultură Bogați și ”Chindia’’, al Casei de Cultură Călinești, coregraf , Sorin Cioc.
Invitații speciali, Serena și Gabi Bagu au creat o atmosferă incendiară, sutele de copii prezenți fiind extrem de încântați de prestația lor, spectatorii primind cadouri dulci de la firma Maspex.
O parte din cadourile primite de la această firmă,  au fost dăruite unor copii din judetul Argeș, cu ocazia Zilei Copilului, prin grija preotului Paul Stănescu, de la  Asociația Sfântul Apostol Ștefan.
Ansamblul ”Doina Bascovului’’ se pregătește intens pentru Festivalul Concurs Național de Folclor  ”Mioveni’’, ediția I, festival ce va avea loc in perioada 8-11 august 2019, ansamblul bascovean fiind selectat pentru faza următoare a concursului, alături de alte 7 ansambluri folclorice renumite din țară.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea