Schimb între consilierii județeni PSD: Diana Eftene îi ia locul lui Marian Clipici

În ședința extraordinară a Consiliului Județean Argeș de luni, 10 iunie, Diana Eftene, șefa de la Oficiul Județean pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, va mai primi o funcție. Aceasta îl ia locul lui Marian Clipici în funcția de membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Argeș, precum și în cea de membru al Comisiei pentru probleme sociale, standarde profesionale, consultanță și drepturile omului din cadrul autorității. O „dublă responsabilitate”, dar Diana, fată deșteaptă, rezistă, și încă bine! Schimbarea se face la câteva luni după ce Marian Clipici a devenit  manager interimar la Spitalul de Pneumoftiziologie Leordeni.
Autoritatea Teritorială de Ordine Publică  este un organism cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul Judeţean Arges. Aceasta funcţionează în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ teritorială în care funcţionează şi prin activitatea sa, asigură reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în vederea asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.
Desemnarea nominală a membrilor Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este validată de către Consiliul Judeţean pentru o perioadă de 4 ani. Preşedintele Autorității Teritoriale de Ordine Publică este consilierul județean Dorin Mărășoiu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea