Ziua comunei Popești, la a III-a ediție

# Gheorghe Manea, general cu patru stele și Nicu Albu, director RAR - Argeș, au primit titlul de cetățeni de onoare ai comunei Popești

În zi de mare sărbătoare creștină, de Rusalii, ziua comunei a fost sărbătorită și la Popești. Manifestarea, ajunsă la ediția a III-a, a reunit foarte mulți locuitori ai comunei, dar și cetățeni din localitățile limitrofe, care s-au bucurat alături de oficialități de programul artistic pregătit de Primăria și Consiliul Local Popești. Cu acest prilej, primarul Ion Mihai a oferit, plachete de onoare, președintelui Dan Manu (Consiliul Județean Argeș), vicepreședintelui, Ion Mînzînă, prefectului și subrefectului județului Argeș, senatoarei Cristina Stocheci, deputatei Simona Bucura-Oprescu. 

La rândul său, vicepreședintele C.J. Argeș, Ion Mînzînă, a înmânat edilului comunei Popești Trofeul Argeșului. La eveniment au fost, alături de primarul Ion Mihai, colegi primari:  Aurel Bălășoiu, primarul comunei Rociu, Georgel Burcea, primarul comunei Râca, primarul comunei Recea, Marin Pană și mulți alți colegi primari și reprezentanți ai administrației județene. Primarul Ion Mihai a premiat șapte cupluri care conviețuiesc împreună de 50 de ani. Au fost premiați și copiii Ansamblului de Dansuri Populare și Căluș ”Murgulețul”, dar și instructorii acestora, Gheorghe Iordăchiță și Udrea Alexandru.
Gheorghe Manea , general cu patru stele și Nicu Albu, director RAR - Argeș, au primit titlul de cetățeni de onoare ai comunei Popești.
Primăria Popești și Consiliul Local au adus, în fața cetățenilor comunei, artiști consacrați de muzică populară – Nicoale Datcu, Camelia Bălămău, Mariana Stan, Polina Gheorghe, Nicu Albu  și mulți alții.
Jocul a fost asigurat de ansamblurile de dansuri Pițigaia al Școlii Populară de Artă din  Pitești, cel de căluș, Murgulețul din Popești, împreună cu invitații lor.
Nu au lipsit, de la comercianții veniți, înghețatele, mititeii, sucurile și berea. Iar localnicilor nu le-a lipsit voia bună, așa cum se cuvine într-o zi de sărbătoare. Voia bună a fost întreținută  și de artiștii de comedie de la Vacanța Mică.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea