Primarul din Stoeneşti a trădat PSD-ul

Cu o săptămână în urmă a avut loc ziua comunei Stoeneşti. Aglomeraţie mare, lume multă adunată la ziua comunei, invitaţi pe măsură. Crucea lui Mihai Viteazul a fost sfinţită, a doua oară, prima dată fiind sfinţită de un sobor de preoţi din comună, cu un an şi ceva în urmă, imediat după montarea acestui monument. Dupã strãlucita victorie de la Cãlugãreni, oastea lui Mihai Viteazul s-a retras în comuna Stoenești, acolo unde și-a instalat tabăra.

Momentul poposirii lui Mihai Viteazul la Stoeneşti a fost marcat ulterior prin ridicarea unei cruci din lemn. Crucea a rezistat până acum 60 de ani, fiind distrusă de intemperii. La iniţiativa primarului din Stoenești, Ion Marin şi cu ajutorul Fundaţiei “Sfântul Andrei”, Primăria Stoeneşti, Consiliul Local, Consiliul Judeţean Argeş, Salvamont Argeş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, a fost montată cu un an în urmă, o altă cruce, monument care cântăreşte peste 2 tone. La acea vreme, a fost prezent şi Constantin Nicolescu la montarea monumentului, dar şi la sfinţirea lui.
Anul acesta, de ziua comunei, s-a hotărât să se facă sfinţirea crucii de către Înaltpreasfinţitul Calinic. Acesta a sosit la Stoeneşti însoţit de senatorul Mircea Andrei. După slujba de sfinţire, la o masă la iarbă verde, primarul a ţinut morţiş să-i explice senatorului că a făcut invitaţii la toată lumea, că asta e datoria primarului, să-i primească pe toţi, fie că-i place, fie că nu. La acel moment nu înţelegeam explicaţiile primarului, ţinând cont de faptul că acesta este membru PSD, dar în momentul în care au fost discursurile la microfon, am înţeles durerea primarului. Primarul i-a invitat pe scenă pe Mircea Geoană, pe Simona Bucur, bietul primar, de emoţii a şi uitat cum o cheamă pe doamna vicepreşedinte de la CJ Argeş şi pe senatorul Mircea Andrei, anunţând că domnul Constantin Nicolescu nu poate veni, întrucât nu se simte prea bine. Simona Bucura a refuzat să urce pe scenă, parcă ar fi ştiut de trădarea primarului.  Primăria Stoeneşti are nişte proiecte pe Ordonanţa 7 şi primarul l-a rugat pe domnul senator, în faţa mulţimii, să îl ajute să primească finanţarea. Mircea Andrei a promis că va ajuta comuna pentru realizarea acelor proiecte. Constantin Nicolescu a ajuns la ziua comunei pe înserat, când pleaseră şi Mircea Geoană, senatorul Mircea Andrei şi restul oamenilor politici.    L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea