Dosarul fostului șef de la Apele Române, în pronunțare

Dosarul fostului șef al Apelor Române Argeș (ABAAV), este în pronunțare. Magistrații Tribunalului Argeș au stabilit ca aceasta să se facă pe data de 28 iunie (vinerea viitoare): ”Amână pronunţarea la data de 28.06.2019 având nevoie de timp pentru a delibera. Cu apel odată cu fondul. Pronunţată azi 21.06.2019 la Tribunalul Argeş, Secţia pentru Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale, soluţia urmând a fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei”.

Adrian Moisescu, fost director al Administrației Bazinale de Apă Argeș, a contestat decizia de concediere ce a fost luată în urma unor dezvăluiri făcute într-o conferință de presă, conferință desfășurată la sediul PNL. Procesul a avut un prim termen pe 12 aprilie a.c. La acea conferință de presă, Adrian Moisescu, pe atunci în concediu, a afirmat  că șeful Apelor Române (ANAR) conduce instituția fără să aibă pregătirea necesară. De altfel, șeful ANAR, Victor Sandu, a candidat la concursul pentru postul de director al ABAAV, unde l-a avut ca adversar pe Moisescu. Moisescu  l-a contestat puternic, iar candidatura lui Sandu a fost respinsă.
În principiu, liberalul ar putea fi repus în drepturile anterioare, redîndu-i-se funcția de șef SGA la ABAAV și plătindu-i-se, pentru toată perioada scursă, drepturile salariale.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea