Ion Mânzână, despre președintele PSD, Șerban Valeca: ... ”Până și pe Ceaușescu îl mai alegeau, așa, pe la un congres...”

La conferința de presă de vineri, a PSD, susținută de vicepreședintele Ion Mânzână, am aflat multe lucruri interesante. Cum ar fi cel că votanții din Diaspora ar fi fost niște tatuați, care ar fi lovit în ușile unor ambasade... Credem că e vorba numai de o extrapolare a amfitrionului PSD-ist. Ce am mai aflat? Că parlamentarii de Argeș au cam venit, pe liste, gata aprobați de la București. Cu privire la așteptata demitere (sau demisie?) a președintelui Șerban Valeca, Ion Mânzână a avut declarații oarecum contradictorii, lăsând să se înțeleagă că acesta s-a cam învechit pe post. Apoi însă, întrebându-se, retoric, dacă există, touși un înlocuitor...
Ion Mânzână (cu privire la înlocuirea lui Șerban Valeca, n.r.): ”Se pune, în orice moment, în discuție, schimbarea oricui... Am avut, la un moment dat, o discuție cu secretarul general al partidului, Codrin Ștefănescu, în care i-am explicat că  e bine să  fie, la fiecare doi ani, alegeri. Conduceri noi... sau cele vechi, realese... Dintr-o dată, totul a înțepenit într-un sistem în care toți suntem aleși, pe vecie. Până și pe Ceaușescu îl mai alegeau, așa, pe la un congres...  Dar... îl schimbăm pe Valeca... și ce punem în locul acestuia?”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea