Două fetițe din Pitești se pregătesc să cucerească Hollywood-ul!

În perioada 12 – 21 iulie 2019, două fetițe din Pitești vor participa la cel mai mare concurs de talente de la Hollywood - World Championships of Performing Arts, ediția a 23-a. La concurs sunt înscriși participanţi din aproximativ 70 de ţări. Două fetițe foarte talentate, cu multiple premii câștigate atât în țară cât și în străinătate, vor reprezenta România la concursul de talente de la Hollywood. Miruna Ioniță, de 10 ani, se pregătește la Centrul Cultural Mioveni și este înscrisă la trei secțiuni ale Concursului Mondial de Talente: două de „Modeling” și unul la ”Dans folcloric”, fiind singura reprezentantă a țării noastre la această secțiune.  Patricia Maria Mihail are 12 ani și va participa la secțiunea „Vocal”, la trei categorii: broadway, pop și world.

Palmares impresionant de premii la 10 ani

Miruna Ioniță are deja un palmares impresionant de premii câștigate la doar 10 ani. Se pregătește la Centrul Cultural Mioveni iar motto ul ei este: ”Nu înceta niciodată sa lupți pentru visul tău”! Miruna va reprezenta în exclusivitate orasul Mioveni la acest concurs.
Fetița cochetează cu muzica, dansul  și modeling-ul de la vârsta de 5 ani. A început cu dansurile moderne și în paralel cu dansurile populare, modeling și canto. Pentru ea, dansurile populare au rămas în centrul atenției și reprezintă activitatea pe care o face cu plăcere. Deși are doar 10 ani, Miruna a participat la numeroase concursuri cu licență internațională, națională și regională, prezentări de modă, ședințe foto.
Printre premiile obținute de Miruna Ioniță la concursurile naționale amintim:
- Festivalul „Lumini Sonore by Ozana Barabancea”, București - locul 2 și mențiune canto muzică populară;
- Festivalul „Vara Vedetelor”, București – locul 3 canto muzică populară, 2018;
- Concursul „La Dolce Musica – Trofeul Secțiunii Muzică Populară” – locul 2 pop românesc

Printre premiile obținute de Miruna la concursuri internaționale amintim:
- Little Miss World România, Argeș, 2017 – locul 1 Best Talent;
- Little Miss Galaxy România, Argeș 2017 – locul II Best Talent;
- Top Child Model România, București, 2018 – Grad Prix Talent;
- Little Miss World, București, 2018 – Titlul Miss Elegance;
- Festival Model & Talent România, București, 2017 – Titlul Miss Best Catwalk;
- TV Start România, 2018, FInala Antalya – locul 2 Categoria Dans;
- Festivalul Banner Image 2018, Turnu Severin – Medalie de bronz;

De asemenea, rezultate remarcabile a obținut la concursul „Angel Voice & Angel Beauty”, desfășurat în Serbia – Belgrad, în perioada 27-30 septembrie 2018. La concurs au participat 200 de copii din 19 țări. Miruna a participat la două secțiuni din cadrul „Angel Beauty”. La secțiunea „Fashion” a obținut – premiul 1 – Winner Kid, iar la secțiunea  „Miss” a obținut premiul „Miss International”. De aici a pornit  și aventura către America. Miruna a primit o invitație la cel mai mare concurs de talente din lume World Championships of Performing Arts Hollywood. Miruna este înscrisa la trei secțiuni : modelling formal (prezentare ținută rochie de seară), modelling costum de baie, și categoria dans ethnic /folclor.

Primăria și Centrul Cultural Mioveni a ajutat-o pe Miruna să-și urmeze visul

„Vreau să mulțumesc tuturor celor care au contribuit sub o forma sau alta la posibilitatea participării fetei mele la acest concurs! Mulțumesc domnului primar al orașului Mioveni, Ion Georgescu, domnului manager al Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu, coregrafilor, Asociației „Primii pași spre performanță”, ne-a precizat Roxana Ioniță, mama Mirunei.

Pentru Patricia - pasiunea pentru muzică s-a născut odată cu ea

De la vârsta de 5 ani, Patricia a început să studieze canto sub îndrumarea doamnei profesoare Adina Sima, în Pitești și, în paralel, pianul. De atunci, Patricia a participat la numeroase concursuri, spectacole si manifestari de gen, unde a câștigat numeroase premii. Primul dintre acestea a fost Locul III la “Bucuresti Kids Music”, 2013. Au urmat: Tofeu Grupa, Premiile Muzicale Yogi, 2013; Locul I - Cupa Grădinițelor, 2013; Locul I - Vocea Ramada, 2014; Locul I - Trofeul Anteneața 2015 și 2016, precum și multe altele.
În anul 2014 a participat, în urma preselecției, la emisiunea de succes “Next Star”, care a însemnat o experientă deosebită pentru ea. A fost și prima apariție a sa la un post național de televiziune. Au urmat competițiile internaționale: “Succesul tău”, Moscova, Rusia, 2017- Premiul I, “Malta International Singer’s Festival”, 2018 - Premiul II; “Eurokid Winter”, Italia- Premiul II, ș.a.m.d.
În 2018, la unul din aceste concursuri, a primit invitația de participare la “Word Championship of Performing Arts”, Holywood – SUA și astfel a ajuns în echipa României! La acest concurs, Patricia va participa la secțiunea „Vocal”, la 3 categorii: broadway, pop și world.
Le urăm și noi mult success și să aducă cât mai multe medalii în țară!
Alex Vlaicu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea