Proiect uriaș de gaze, depus de comuna Priboieni, spre finanțare

În Priboieni s-au făcut, în ultimii ani, mulți pași spre civilizație: apă, canalizare, asfalt, iluminat public, teren de sport – sunt numai câteva realizări. Anul 2019 este anul implementării proiectelor. Asta după ce, din 2016 și până în prezent, atât din bugetul local, dar și cu ajutorul Consiliului Județean Argeș s-au alocat fonduri pentru realizarea de investiții în cele trei domenii prioritare: sănătate, educație și infrastructură:
- Extindere canalizare și cămine racord
- Extindere infrastructură de apă uzată
- Extindere și modernizare infrastructură de apă
- Modernizare și reabilitare Școala Gimnazială Constantin Rădulescu Codin
- Reabilitare Grădinița Priboieni
- Reabilitare corp A - Școala Gimnazială Constantin Rădulescu Codin

Nicolae Mazilu, consilier local: ”Muncim, împreună, pentru bunăstarea comunei, discutăm proiecte, le aprobăm sau nu,  în funcție și de banii de care dispunem. Viața noastră, a priboienilor, s-a schimbat în bine. Avem apă, curent, canalizare, asfalt. În curând, sperăm să tragem rețeaua de gaze în toată localitatea. Avem, într-un cuvânt, la ora actuală, condiții civilizate, pe care dorim să le ducem spre toate casele”.

Proiectul ”Realizare rețea nouă de gaze în comuna Priboieni”, a trecut, déjà, de primele faze, în vederea primirii finanțării. Adtfel, s-a obținut acordul în vederea recordării la rețeaua existent din Topoloveni, s-a întocmit devizul general, s-a întocmit și aprobat Memoriul tehnic. Se urmărește o finanțare de 6.137.119 lei, din totalul proiectului, de 6.758.206 lei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea