Expoziția de pictură în tempera „O altă dimensiune” – Mihaela Vîrloveanu

Centrul Cultural Pitești organizează expoziția de pictură în tempera, sub genericul „O altă dimensiune”, de Mihaela Vîrloveanu. Născută la Pitești, autoarea a absolvit Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative, Specializarea Administrație Publică, din cadrul Universității Pitești și este profesor de economie și cultură civică.
Atrasă de arta penelului din copilărie, Mihaela Vîrloveanu a urmat în anul 2015, chiar de când a început să lucreze în învățământ, cursuri de pictură, la Școala Populară de Arte din Pitești, sub îndrumarea profesorului Laurențiu Baltă. A expus pentru prima dată în anul 2016, la Biblioteca Județeană Dinicu Golescu, abordând inițial teme florale.
În prezent, Mihaela Vîrloveanu practică noi stiluri, impresionist și abstract, oferindu-le celor interesați, viziunea ei despre artă și aspecte ale vieții. Vernisajul expoziției „O altă dimensiune” va avea loc marți, 2 iulie, de la ora 17,00, la parterul Casei Cărții, unde autoarea îi așteaptă pe iubitorii de frumos la dialoguri tematice.
Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 1 - 4 iulie 2019, și alte evenimente cultural-educative:
• Luni, 1 iulie, de la ora 16,30, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea interactivă, cu tema „Orizonturi în spațiu și timp”, susținută de prof.univ.dr. ing. Alexandru Boroiu, în cadrul proiectului de dezvoltare personală, sub genericul „Viața merge înainte”, coordonat de poeta Simona Vasilescu;
• Joi, 4 iulie, de la ora 17,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, dezbaterea interactivă, cu tema „Dreptul la sănătate”, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Și noi avem drepturi”, coordonat de promotorul cultural Alexandra Grigorescu, acțiune organizată în colaborare cu Organizația Salvați Copiii Filiala Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea