Deputatul Ionuț Moșteanu insistă, în Parlament, pentru încurcătura penală argeșeană numită ”Molivișu”

O nouă interpelare, în iunie 2019 (a câta?), depusă de Ionuț Moșteanu. Ministerul de resort îmbracă, în haine frumoase, un mort, adică proiectul penal Molivișu. Încă nu se schiază la Molivișu. Nici nu se va întâmpla prea curând, din moment ce nimeni, nici măcar beneficiarul (Asociația de Dezvoltare Intercomunitară) nu știe, Consiliul Județean Argeș, ca principal sponsor, este mut. Se cercetează penal, se studiază punerile în posesie din zonă, se fac remarci cu privire la viabilitatea proiectului, la calea de acces cam nepotrivită. Însă banii s-au dus, atunci când s-au dus, cu mult mai mare ușurință. De ce?!

Deputatul Ionuț Moșteanu a publicat, pe pagina alocată de portalul www.cdep.ro, răspunsurile primite de la Ministerul Dezvoltării, răspunsuri provocate de propriile interpelări.
Răspunsuri în care se lovește cu vinovăția de gard, așa de tare, încât… nimeni nu este vinovat. Cauzele identificate, în document, sunt ”financiare” și ”tehnice”.
Primul document are o singură scăpare majoră, cu privire la vinovăție:
”Beneficiarul avea obligația de a emite Hotărâri ale Consiliilor Locale Arefu, Cicănești și Brăduleț, respectiv Hotărârea Consiliului Județean Argeș de aprobare a continuării proiectului și a cheltuielilor aferente acestuia, documente ce nu au fost emise și nici transmise în termen către Organismul Intermediar Sud Muntenia în vederea procesării actului adițional de prelungire a duratei până la data de 30 iunie 2016”.
Cel de mai sus, este documentul primit în  perioada Sărbătorilor de Iarnă, adică la sfârșitul anului trecut.
După o nouă insistență, urmează un nou răspuns, în martie 2019, la fel de năucitor ca și primul:

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe data de 19 iunie, deputatul argeșean a depus o nouă interpelare. La închiderea ediției, răspunsul nu era încă publicat, însă vom reveni cu amănunte îndată ce le vom avea. Iată textul interpelării:

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea