Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș - afaceri cu membrii de partid

Afaceri între membrii ALDE! Președintele organizației județene, Simona Brătulescu, l-a împrumutat cu bani pe deputatul Andrei Gerea și i-a vândut un autoturism secretarului general al partidului, Nanu Carzol. Informațiile apar în declarația de avere a vicepreședintelui Consiliului Județean Argeș, Simona Brătulescu. În declarația actualizată la data de 14 iunie 2019, aceasta deține, împreună cu soțul său, Aurel Brătulescu, un apartament în Pitești și o motocicletă Honda Transalp. În rest, nu deține terenuri și nici conturi în bănci. Față de ultima sa declarație de avere, cea din 2018, reiese că Simona Brătulescu a vândut în martie 2019 un autoturism Honda Accord colegului său de la ALDE, Nanu Carzol, pentru suma de 8.500 euro.

Deputatul Andrei Gerea, împrumutat de Simona Brătulescu

Deși nu este o persoană cu o avere impresionantă, ci mai degrabă una modestă, comparativ cu alte persoane publice, Simona l-a ajutat la nevoie pe Andrei Gerea, fostul său șef pe linie de partid, pe care l-a împrumutat cu suma de 40.000 de lei. Cel mai probabil, banii au fost investiți în alegerile europarlamentare, Gerea fiind pe listele ALDE, pe locul 6. Investiția nu a fost însă una profitabilă, ținând cont că ALDE nici nu a atins pragul de 5% la alegerile europene și nu a reușit să aibă nici măcar un europarlamentar.
În rest, conform ultimei sale declarații de avere, Simona Brătulescu a obținut din postura de vicepreședinte al CJ Argeș un venit anual de 128.934 lei, iar soțul său, doar puțin peste 30.000 de lei, în calitate de angajat al Complexului Sportiv Național Bascov-Budeasa.
A.V.

Click AICI pentru a vizualiza declarația de avere a Simonei Brătulescu

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea