Programul instanțelor din Pitești, în perioada vacanței judecătorești

Magistrații au intrat în vacanță. În următoarele două luni personalul Curții de Apel Pitești, Tribunalului Argeș, Judecătoriei Pitești şi al celorlalte instanțe din județ îşi efectuează concediile de odihnă. În perioada vacanţei judecătoreşti, 15 iulie - 2 septembrie, în instanțele argeșene vor fi soluţionate cauzele având caracter urgent. Persoanele interesate (părţi în cauză, apărători ori mandatari) care doresc să depună diverse acte la dosarele aflate pe rolul Curții de Apel Pitești sau să obţină copii de pe acte din dosare, în condiţiile legii, se pot adresa Biroului Arhivă şi Registratură de la sediul instanţei, în fiecare zi de joi, începând cu data de 18.07.2019, între orele 8:00 – 12:00.

La Secţia I Civilă a Curții de Apel Pitești, ședinţele de judecată se vor desfăşura în datele de 17 iulie, respectiv, 7 şi 21 august.
La Secţia a II-a Civilă, de Contencios Administrativ şi Fiscal, ședinţele de judecată se vor desfăşura în datele de 17 şi 25 iulie , respectiv, 8 şi 29 august.
La Secţia Penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, ședinţele de judecată se vor desfăşura în raport de înregistrarea cererilor.
În perioada vacanţei judecătoreşti, Biroul Arhivă şi Registratură al Tribunalului Argeş va fi deschis publicului în zilele de luni şi marţi, între orele 08:00 – 10:00. În acest interval putând fi depuse acţiuni, cereri şi documente cu privire la dosarele aflate pe rolul instanţei ori soluţionate, şi pot fi solicitate dosarele pentru studiu.
În celelalte zile, acţiunile, cererile şi documentele cu privire la dosarele aflate pe rolul instanţei ori soluţionate, pot fi transmise instanţei prin: e-mail, fax, poştă.
În schimb, la Judecătoria Pitești, Biroul Arhivă şi Registratură va fi deschis publicului până pe 12 iulie, în zilele de luni și marți între orele 9:00 și 11:00. Iar în perioada 15 iulie – 30 august, programul cu publicul se va face doar în ziua de miercuri, în intervalul 9:00 – 11:00.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea