Alexandru Mihăilescu, finul lui Adrian Mutu, condamnat la 3 ani și 6 luni închisoare pentru trafic de droguri

Alexandru Mihăilescu, finul fostului fotbalist Adrian Mutu, a fost condamnat, în primă instanță, la 3 ani și 6 luni de închisoare, cu executare, pentru trafic de cocaină în formă continuată. Decizia nu este definitivă, ea fiind atacată cu apel de inculpat.

Inculpatul, în arest la domiciliu

Alexandru Mihăilescu, zis şi „Alex Copil Bătrân” sau „Alex Santiago”, a fost reţinut în parcarea unui mall din Piteşti după ce a încercat să îi vândă unui ofiţer sub acoperire 7 grame de cocaină. După ce a fost reţinut, anchetatorii au efectuat o percheziție la vila sa din Ștefănești unde au găsit alte 20 de grame de cocaină.  Procurorii DIICOT Pitești l-au trimis în judecată pe Alexandru Mihăilescu la sfârșitul lunii februarie 2019. Pe 19 iunie, Tribunalul Argeș l-a condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare, cu executare, pentru trafic de droguri de mare risc. De asemenea, instanța a menținut și măsura arestului la domiciliu. În schimb, s-a ridicat măsura sechestrului asigurător asupra unui autoturism Mercedes Benz S350 și asupra sumei de 3.100 de euro.
„Condamnă pe inculpatul Mihăilescu Alexandru, la pedeapsa principală de 3 ani şi 6 luni închisoare , cu executare în regim de detenţie conform art.60 C.penal , pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi totodată interzice inculpatului exercitarea drepturilor prev. de art.66 alin.1 lit.a şi b din C.pen. (...)dispune confiscarea specială a cantităţii totale de 33,29 gr. pulbere care conţine cocaină prelevată din probe după efectuarea analizelor de laborator, ambalate, sigilate şi depuse la camera de corpuri delicte a IGPR-DCJSEO. (...)Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș.

Surprins în flagrant în timp ce îi vindea droguri unui investigator sub acoperire

Alexandru Mihăilescu era monitorizat de aproape doi ani de către DIICOT sub suspiciunea că vindea droguri în Bucureşti, Piteşti şi Curtea de Argeş. Monitorizarea a fost făcută încă din aprilie 2017, atunci când la DIICOT Piteşti s-a înregistrat un denunţ împotriva acestuia pentru trafic de droguri. La câteva luni de la începerea cercetărilor, în anturajul lui Alexandru Mihăilescu a fost introdus un investigator sub acoperire, care a cumpărat mai multe cantități de droguri de la acesta. În cele din urmă, inculpatul a fost suprins în flagrant delict în timp ce-i vindea investigatorului droguri.

Alexandru Mihăilescu este fin de cununie al lui Adrian Mutu, fiind nelipsit de la petrecerile fostului internaţional român. În 2018, acesta s-a numărat printre invitaţi la ziua de naştere a copilul pe care Adrian Mutu îl are cu soţia lui, Sandra. Printre oamenii din lumea fotbalului cu care se afişa „Alex Santiago” în fotografii, pe Facebook,  se numără fotbalistul Alex Chipciu sau antrenorul Laurenţiu Reghecampf.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea