Evenimente organizate de Centrul Cultural Pitești în perioada 9 - 11 iulie 2019

Centrul Cultural Pitești și Clubul Româno-Arab de Cultură și Presă demarează proiectul cultural-educativ, sub genericul „Ferestre culturale”, marți 9 iulie, de la ora 17,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții.
Proiectul, coordonat de jurnalistul de origine palestiniană Ahmed Jaber își propune prezentarea operelor unor autori români și de peste hotare, cu participarea unor invitați speciali. La prima ediție a „Ferestrelor culturale” va fi invitată Doina Arghezi, nepoata scriitorului Tudor Arghezi, de la a cărui trecere în eternitate se împlinesc 52 de ani.
Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 9 - 11 iulie și alte evenimente cultural-educative:
Miercuri, 10 iulie, de la ora 14,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, prelegerea cu tema „Organizarea militară a Țărilor Române în epoca fanariotă”, susținută de prof.univ. dr. Claudiu Neagoe, în cadrul proiectului cultural-educativ, sub genericul „Colocviile Municipiului Pitești”, coordonator redactorul-șef al revistei-document Restituiri Pitești, dr. Marin Toma;
Joi, 11 iulie, de la ora 16,00, în Sala Ars Nova, de la Casa Cărții, Cenaclul „Armonii Argeșene” și lansarea nr.4/2019, al revistei literare Cuvântul Argeșean, evenimente organizate în colaborare cu Liga Scriitorilor Români Filiala Argeș, coordonator redactorul-șef al revistei literare Cuvântul Argeșean, scriitorul Nicolae Cosmescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea