Dosarul penal al celebrei florărese Olga Panaete, amânat pentru la toamnă

Așa cum știe tot  Piteștiul, celebra florăreasă Olga Panaete, din centrul orașului, a picat, cu puțin timp în urmă, pe interceptări.  Aceasta a fost acuzată de trafic de influență, însă avocații au cerut, recent, relații cu privire la aceste interceptări, așteptându-se, acum, să se clarifice tipul de mandate de supravghere tehnică, în funcție de care interceptările cu pricina pot cădea, sau rămâne valabile. Următorul termen a fost stabilit abia la toamnă, intervenind vacanța judecătorească.

Olga Panaete și alte cinci persoane sunt acuzate de fapte de corupție. Potrivit anchetatorilor, Olga florăreasa ar fi promis, contra unor sume de bani, la trei persoane, că le va ajuta să obțină permisul de conducere, iar alteia că va fi angajată pe un post într-o instituție publică.
Aceasta ar fi pretins şi primit de la o persoană 15.000 lei, promiţându-i că o va ajuta să ocupe un post de asistent generalist debutant la un Centru de copii din județ. Pentru acest post, Olga a promis că va interveni asupra unei persoane cu funcţie de conducere din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Argeş  şi a unui consilier judeţean. Este vorba despre fostul președinte al Consiliului județean Florin Tecău, actual consilier județean, și despre Adrian Macovei, directorul DGASPC Argeș, ambii martori în dosar. De asemenea, în dosar mai apare ca martor și Emil Angheloiu, şeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor Argeș.
Tribunalul Argeș, la penultimul termen: ”Încuviințează cererea formulată de dl. avocat Grigoroiu Ion, apărător ales al inculpatei Panaete Gherghina, de amânare a cauzei și acordarea unui nou termen de judecată în vederea emiterii unei adrese la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş ca în raport de Decizia26/2019 pronunţată de Curtea Constituţională să ne răspundă ce organe judiciare au pus în executare mandatele de supraveghere tehnică dispuse de judecătorul de drepturi şi libertăţi în cauza care formează obiectul dosarului de urmărire penală nr.84/P/2018.” Nefiind lămurită situația, la sfârșitul lunii iunie, a.c., Tribunalul  ”…revine cu adresă către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş cu dispoziţiile menţionate la termenul anterior de judecată.”
Următorul termen a fost stabilit pentru data de 11 septembrie, o dată de tristă amintire pentru poporul american. Probabil că nu și pentru piteșteni, care, din cauza denunțării protocoalelor pe Justiție, s-ar putea să beneficieze, în continuare, de flori proaspete, în centrul orașului...

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea