Rezultate bune pentru secția de înot a CS Dacia Mioveni 2012

Consemnată ca ”Ziua națională a înotului”, prima sâmbătă a lunii iulie a fost marcată și la Pitești, cu o competiție inedită la care au participat peste 200 de înotători.
Evenimentul a fost organizat de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern, CSM Pitești și CS Dacia Mioveni 2012.
La această competiție a fost prezent și Preşedintele Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern - Camelia Potec. Toți participanții au fost premiați de către organizatori.
Amintim că secția de înot a CS Dacia Mioveni 2012 este coordonată de către prof.Viorel Ciobanu care este asistat de instructorii Andreea Andrei,George Grigore și Covalcescu Ștefan.
De asemenea, rezultate bune au fost obținute de înotătorii din Mioveni și la Campionatul Național de Înot – Cadeți (12-14 ani), desfășurat weekendul trecut la Târgoviște, la Bazinul Olimpic. La întrecere, printre cei 400 de sportivi de la 64 de cluburi din întreaga ţară, s-au numărat şi 3 înotători de la CS Dacia Mioveni 2012.Este vorba de Adrian Nae, Rareș Mirea și Raisa Pătrașcu. De pregătirea sportivilor se ocupă antrenorul Viorel Ciobanu şi instructorul Andreea Andrei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea