Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: „Nu eu i-am stricat «jucăria» lui Miuțescu. Era stricată...”

În numărul trecut, am publicat un material intitulat ”Doi consilieri PMP i-au stricat «jucăria» șefului PNL Argeș”. Se face referire la zădărnicirea planului instrumentat de Adrian Miuțescu, de a boicota ședințele de Consiliu Județean, la vot, cu ajutorul consilierilor PMP. După publicare, ne-a contactat însuși liderul PMP, Cătălin Bulf, care a dorit să facă câteva completări.

Bulf: „În galeria celor mai buni președinți de filiale județene a PNL, domnul Miuțescu figurează doar ca element de contrast”

Cătălin Bulf, președintele PMP Argeș: „Doresc să completez cele ce s-au enunțat în materialul apărut în numărul anterior, cu câteva detalii. Acolo, ați scris că domnul Miuțescu este obișnuit să termine mai greu ședințele de Consiliu Județean, în antiteză cu președintele Dan Manu. Ați mai scris că primul s-a supărat pentru că i-am stricat «jucăria», votând câteva proiecte de interes public. Da, este adevărat, domnul Miuțescu termină mai greu sau deloc, iar «jucăria» nu i-am stricat-o noi, i s-a stricat mai demult. Ca să trecem la chestiuni mai serioase însă, noi am votat pentru rezolvarea unor chestiuni administrative ale județului. Nu puteam să așteptăm împăcarea dintre cei doi menționați mai sus, a căror ceartă s-a produs, oricum, din motive neserioase. Județul nu poate aștepta ca domnul Dan Manu să îl invite, zilnic, la cafea, pe domnul Adrian Miuțescu. Motivul e simplu: în Consiliul Județean nu mai sunt bani nici de cafea, iar președintele pesedist nu va cumpăra niciodată, din buzunar, pentru cel penelist. Mă surprinde, însă, și atitudinea asumată, de lider al opoziției, a lui Adrian Miuțescu, atitudine ce se vrea recunoscută mai ales în afara partidului, în spațiul public, într-un moment în care, în interior, totul arde. În galeria celor mai buni președinți de filiale județene a PNL, domnul Miuțescu figurează doar ca element de contrast”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea