În august, la Mioveni se vor repartiza mai multe locuințe sociale

În luna august, Primăria orașului Mioveni va repartiza mai multe locuințe sociale, devenite libere anul acesta, în cadrul Blocului B de la Grupul Școlar Colibași.  Persoanele interesate de organizarea procedurii de repartiție a locuințelor în cadrul acestui bloc, trebuie să depună un set de documente la Registratura Primăriei Mioveni, până la data de 31 iulie 2019, inclusiv.

Lista documentelor care trebuie depuse în dosar, precum și Criteriile de repartizare a locuințelor se pot obține de la sediul compartimentul Sprijin Asociații Proprietari, Fond Locativ, tel. 0348455444, fiind afișate la sediul Primăriei orașului Mioveni și postate pe site-ul instituției:www.emioveni.ro. Repartizarea locuințelor din cadrul Grupului Școlar Colibași se face prin hotărâre a Consiliului Local în baza unui punctaj obținut de candidați pe baza criteriilor legale, obligatorii și eliminatorii în unele situații, fiecare dosar urmând a fi analizat de către Comisia de analiză și repartiție a locuințelor în baza Criteriilor de repartizare stabilite prin HCL nr. 33/2019.
Printre criteriile de bază se regăsesc următoarele condiții eliminatorii:
- Titularul cererii de locuință trebuie să fie cetățean al orașului Mioveni cu domiciliu pe raza orașului și major;
- Titlularul cererii să nu figureze cu datorii către bugetul local și alte restanțe neachitate către primăria Mioveni;
- Titularul cererii și membrii familiei sale (soț, soție, copii aflați în întreținere) să nu dețină sau să nu fi deținut o altă locuință sau să nu fi vândut locuința personală după data de 1 ianuarie 1990, să nu fi beneficiat de sprjinul statului în credite pentru cumpărarea unei locuințe, să nu dețină în calitate de chiriaș o altă locuință din fondul locativ de stat și nu au fost evacuați pentru neplata chiriei și a utilităților;
- Titularul cererii de locuință împreună cu membrii majori ai familiei trebuie să facă dovada că realizeză venituri care le permit să plătească chiria și utilitățile aferente locuinței ce i se poate repartiza;
- Să nu fi refuzat în trecut repartiția unei alte locuințe cu chirie din partea Primăriei Mioveni în blocul B de la Grupul Școlar Colibași.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea