Situație incredibilă! În 2018, stadiul fizic al lucrărilor la DN 73 era de 40%, iar în 2019 de … 39%

# Informațiile au fost furnizate, în acte oficiale, de Ministerul Transporturilor
Ca la noi la nimenea! Stadiul lucrărilor privind modernizarea DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov este… în scădere față de anul trecut! Acesta este răspunsul oficial oferit de Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, ca răspuns la o interpelare adresată de parlamentarul argeșean Dănuț Bica.

Pe 18 aprilie 2018, Maria Magdalena Grigore, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, precizează, într-un răspuns la o interpelare a deputatului Bica, că „pe tronsonul Câmpulung-Brașov au fost executate lucrări în proporție de 40%, în zonele autorizate” (facsimil 1).

Un an mai târziu, ministrul Răzvan Cuc precizează, ca răspuns la o altă interpelare, că „la data de 31 martie stadiul fizic al lucrărilor era de 39%” (facsimile 2). În loc să se observe o creștere a lucrărilor realizate, a rezultat un regres de  1%. Ministrul transporturilor mai precizează că plățile efectuate către constructorul lucrării sunt în valoare de 124.125.097,10 lei.
Dănuț Bica:

„La proiectul de modernizare a DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov se lucrează cu viteza melcului”

„La Proiectul de modernizare a DN 73 Pitești-Câmpulung-Brașov se lucrează cu viteza melcului. Am făcut mai multe interpelări pe acest subiect,  ca deputat.  În privința acestui  tronson nu mai știu ce să cred. Am primit un răspuns, anul trecut, într-o interpelare în care mi se spunea că este realizat ca stadiu fizic în proporție de 40% . Acum, pe 10 iunie 2019, mi se spune că este realizat în proporție de 39%... Termenul asumat pentru finalizarea acestei lucrări este trimestrul IV 2020. Mă îndoiesc că este un termen realist ținând cont de ritmul în care se lucrează”, a precizat deputatul Dănuț Bica.

A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea