Voleibalistele de la CS Dacia Mioveni 2012 și-au aflat adversarii din viitorul sezon

În voleiul juvenil românesc, sezonul 2019-2020 va debuta oficial în luna octombrie. Între timp, Federația Română de Volei a anunțat componența seriilor și regulamentul de desfășurare pentru noua ediție de campionat. În Divizia Junioare, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria E, alături CNNT Craiova, CNMB Râmnicu Vâlcea, CSS Slatina, LPS Viitorul Pitești și CSS Târgu Jiu.
În Divizia Cadeți, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria D, alături CSS Târgoviște, CTF Mihai I București,LPS Viitorul Pitești, LPS și Mircea Eliade București.
Conform regulamentului, se califică pentru faza semifinală echipele clasate pe primele 3 locuri.
În Divizia Speranțe, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria F,alături de  LPS Viitorul Pitești, ACS Extrem Pitești și CSS Târgoviște.
În Divizia Minivolei, Mioveniul va fi reprezentat de fetele de la CS Dacia Mioveni 2012, care vor evolua în Seria F,alături de ACS Extrem Pitești, CS Mușcel, ACS Volei Craiova și CSS Târgul Jiu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea