Vrei la munte? Vreau la mare! Hai la ambele, la Corbi!

# Piscină de dimensiuni speciale, parcare generoasă, dispoziție bună garantată!

Piscină de dimensiuni generoase, de 25X12,5 metri! Investiție de peste 300.000 euro! Șezlonguri, munte, răcoare, apă curată! Fugiți de căldură, la marea de la munte! Unde înotați vara asta? Cei mici adoră bălăceala, iar cei mari cunosc beneficiile pe care le are înotul asupra organismului. Doamnele vor la mare, domnii, la munte. Hai la ambele, la Corbi! Aici, la numai 50 de km. de Pitești, găsiți o mare în miniatură, cu apă curată, șezlonguri, bere rece și multă voie bună! Iar seara, puteți dormi acasă, în propriul pat. Merită încercat!
Unul dintre cele mai moderne centre de agrement din județ se află în comuna Corbi. MB DIVERT LAND a dat, pe 15 iunie, startul unui nou sezon de vară și te așteaptă la plajă și la o baie! Divert Land este un adevărat parc de distracţii, care se întinde pe câteva mii de metri pătrați și cuprinde două piscine, un teren de sport multifuncțional și o sală pentru sporturi de interior. Unic în zona de nord a judeţului, centrul de agrement Divert Land a fost realizat prin intermediul unui proiect cu finanţare europeană.

Piscină cu dimensiuni impresionante, parcare proprie!

Principala atracţie a complexului o reprezintă, mai ales în această perioadă, piscina. Aplasată într-un cadru natural deosebit, cu aer curat şi multă verdeaţă, piscina din cadrul bazei de agrement Divert Land reprezintă locul ideal unde vă puteţi petrece timpul liber. Pentru un confort sporit, vizitatorii au la dispoziţie şezlonguri şi umbreluţe, iar cei mici se pot bucura la rândul lor de o bălăceală pe cinste în piscina special amenajată pentru ei.
Pentru că sportul şi mişcarea sunt foarte importante pentru sănătate, la Divert Land din Corbi aveţi posibilitatea să vă tonifiaţi folosind aparatele din sala de fitness a complexului.
Centrul de agrement Divert Land reprezintă rezultatul unui proiect cu finanţare europeană, depus cu ajutorul Grupului de Acţiune Locală „Ţinutul Posadelor” pe Măsura 3.1.3. - „Încurajarea activităţilor turistice”. 
Program piscină:
Din 15.06.2019, până la data de 15.09.2019, orele între care este deschidă: 10:00 - 20:00
Tarife:
MARȚI – VINERI
-15 lei/ copil până în 14 ani
-20 lei/ adult
SÂMBĂTĂ – DUMINICĂ
-20 lei/ copil până în 14 ani
-30 lei/ adult
În zilele în care sunt sărbători legale, se vor aplica tarifele de weekend! Șezlongurile sunt incluse în prețul intrării, în limita disponibilității acestora!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea