A început pregătirea pentru o nouă ediție a turneului „BRD Argeș Open Wheelchairs Tennis”, de la Bascov

Asociația „Primii pași spre performanță”, în parteneriat cu Tenis Club AS și Federația Română de Tenis, va organiza în perioada 15-19 August , la Baza Sportivă „Star Arena” Bascov, a III-a ediție a turneului internațional de tenis destinat persoanelor cu dizabilități „BRD Argeș Open Wheelchairs Tennis”. La turneu și-au anunțat prezența circa 45 de sportivi paralimpici, din 17 țări. Prin organizarea acestui turneu se dorește promovarea sportului de performanță în rândul persoanelor cu dizabilități, obiectivul fiind acela de a demonstra că în România există un climat favorabil înaltei performanțe în sport în general și în scaun cu rotile, în special.

Președintele asociația „Primii pași spre performanță” este Alexandru Flavian Crăciun, singurul sportiv român calificat la categoria Quads de către Federația Internațională de Tenis. În acest moment el ocupă locul 41 în lume, în clasamentul ITF.

„Vă invit să fiți alături de noi la cea de-a III-a ediție a turneului. Prezența dvs ca iubitor al sportului în general și al tenisului în special, întărește încă o dată imaginea unui sport în care România a avut și are un cuvânt de spus la nivel  național și internațional. Menționăm ca este un an important pentru sportul paralimpic și jucatorii care s-au înscris la acest turneu de tenis luptă pentru calificarea la Jocurile Paralimpice Tokyo 2020”, a precizat Flavian Crăciun.
Pentru această competiție și-au anunțat participarea  jucători din USA, Brazilia, Israel, Turcia, Marea Britanie, Grecia, Bulgaria, Polonia, Austria, Slovacia, Franta, Italia, Spania, Anglia, Cehia, Lituania și bineînțeles România.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea