Lucrări realizate în Pitești, în această perioadă

Din cauza precipitațiilor abundente din ultima perioadă și a scurgerilor de pe versanți, s-a produs o prăbușire de mal pe strada Zamfirești, fapt ce a dus la blocarea albiei pârâului și inundarea unui număr de aproximativ 10 locuințe. Pentru rezolvarea acestei situații de urgență, s-au efectuat lucrări de stabilizare a versantului afectat de alunecarea de teren și realizarea unui canal deschis în vederea preluării apelor pârâului din zonă.

S-a finalizat asfaltarea parcării de la Stadionul Nicolae Dobrin

Administrația Domeniului Public Pitești a finalizat lucrările de asfaltare a parcării de la Stadionul Nicoae Dobrin încheindu-se turnarea celui de-al doilea strat de covor asfaltic. Potrivit indicațiilor tehnice, după o scurtă perioadă de timp, când asfaltul va fi pe deplin uscat, se vor executa și marcajele locurilor de parcare. După încheierea acestei operațiuni, parcarea va putea fi folosită de către toți cei care vin la Sala Sporturilor sau Stadionul Nicolae Dobrin.

Sistematizare stradă George Sion

O nouă lucrare a fost finalizată de către Primăria Municiplui Pitești pe strada George Sion unde s-au efectuat lucrări de sistematizare și modernizare a zonei. Au fost executate lucrări de asfaltare a străzii pe o lungime de 273 metri.
De asemenea, s-au executat rigole pentru preluarea apelor pluviale, pentru a înlătura disconfortul localnicilor din proximitate creat în condițiile de precipitații abundente.

O nouă platformă de gunoi monitorizată video

O nouă platformă de gunoi va fi amenajată în cartierul Trivale, la capătul liniei de transport public local 8, mai exact pe strada Libertății. Aceasta va înlocui vechea platformă aflată în zonă și care este, adesea, folosită de locuitorii comunei limitrofe, Moșoaia. După realizarea noii rampe de gunoi, va fi montată și o cameră de supraveghere video pentru a monitoriza zona, astfel încât să fie respectate normele legale în vigoare, iar cei care încalcă legea să fie sancționați.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea