Zilele Comunei Bârla – petrecere și muzică bună în Târgul Săptămânal

Sâmbătă și duminică 3-4 august,în localitatea Bârla s-au desfășurat cea de-a XV-a ediție a sărbătorii localității, numită sugestiv ,, Hora ca la Bârla”, în cadrul căreia a avut loc și concursul de dansuri populare ,, Floare de Câmpie”, ediția a VII-a. Festivitățile au început sâmbătă, 3 august, cu Concursul Național de Dans ,,Floare de Câmpie” , ajuns la Ediția a VII-a, începând cu orele 17.00, ocazie cu care au urcat pe scena din Bârla ,,Florile Teleormanului”; ,, Mărțișorul” de la Corbu, Olt; ,, Doruri de Câmpie” de la Hârsești, Argeș;  ,,Doina Cârciovoiului” de la Priboieni, Argeș; ”Hora” – Albești de Argeș; ,,Formația de dansuri Novaci”-, Gorj; ,,Mugurelul” – Costești de Argeș; ,,Plauiri Mureșene” –  din Tg Mureș ; ,,Cununița” din Craiova;  ,,Floricica” – Bârla, Argeș - și lista poate continua cu multe nume sonore.
Pentru duminică, primarul comunei Bârla, George Voicu,  a pregătit consătenilor mai multe surprize muzicale, invitând ansambluri și interpreți renumiți din mai multe localități,  din județele Olt și  Argeș.
Autoritățile locale, dar și invitații au participat, începând cu orele 17.00, la o serie de recitaluri de excepție ale interpreților  Ansamblului ,,Doina Argeșului”, sub bagheta dirijorului Virgil Iordache. Printre cei care au cântat și încântat publicul din Bârla s-au numărat Daniela Cernea, Valentin Grigorescu, Ion Nicu Toni, Veronica Dinu, Violeta Dincă, Gabriela Argeșanu.
Au fost prezenți senatoarea Cristina Stocheci, deputații Radu Vasilică, Dănuț Bica și Nicolae Georgescu, Simona Brătulescu și  Ion Mânzână - vicepreședinții C.J. Argeș, Adrian Bughiu - subprefectul județului, Adrian Miuțescu - președintele PNL Argeș și  numeroși primari și consilieri județeni.
Invitații speciali, Elena Sima și Petrică Mâțu Stoian, ca de obicei, au fost la înălțime!
Miile de localnici, dar și mulți trecători, s-au simțit bine, exact cum și-au dorit organizatorii pentru aceste zile speciale! La Mulți Ani, Bârla!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea