Două fetițe din Argeș au cucerit Hollywood-ul la un concurs de talente

În perioada 12-21 iulie, două fetițe din Argeș au participat la cel mai mare concurs mondial de talente“World Championships of Performing Arts” (WCOPA) din Hollywood, ediția a 23-a. La competiție au participat 1.750 concurenți din 65 de țări. A fost o perfomanță excepțională pentru echipa României. care s-a întors acasă cu un titlu de campion mondial la junior, 12 plachete de aur pe diverse categorii, 17 medalii de aur, 19 medalii de argint și 17 medalii bronz. Miruna și Patricia sunt cele două fetițe foarte talentate care au reprezentat județul Argeș cu succes la concursul de talente din Hollywood obținând diplome sau medalii. A fost o experiență de neuitat pentru cele două micuțe.

I-a încântat pe americani cu vocea sa

Patricia Maria Mihail, în vârstă de 12 ani, este din Pitești, elevă la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu”, fiind pregătită de profesoara Adina Sima, Fetița a participat la competiția de la Hollywood la secțiunea „Vocal”, la trei categorii: broadway, pop și world. Patricia nu este la prima participare internaționala, având deja în palmares mai multe premii la concursuri din Rusia, Italia, Malta, Serbia. Experiența sa a ajutat-o, iar la “World Championships of Performing Arts” prestația sa a fost răsplătită cu o medalie de argint, pe care a adus-o cu mândrie în țară.

Concursul a fost o adevărată aventură pentru Miruna

Anul acesta, orașul Mioveni a fost reprezentat de Miruna Ioniță la WCOPA. Fetița se pregătește la Centrul Cultural Mioveni și cochetează cu muzica, dansul și modeling-ul de la vârsta de 5 ani având numeroase premii naționale și internaționale. În vârstă de 10 ani, Miruna a participat la trei secțiuni, pentru categoria 8-10 ani, în cadrul concursului de la Hollywood: dans Ethnic/Folklor ,Modelling Swimsuit și Modelling Formal. „Pentru Miruna participarea la acest concurs a fost o adevarată aventură! Nimic din ceea ce gândeam încă de acasă nu s-a întâmplat acolo. Credeam că este un concurs cu 2 zile de competiții și atât! Nici pe departe ... au fost 10 zile de foc , de emoții , de stres , de oboseala dar unice.”, ne-a precizat mama fetei. După experiența de la Hollywood, Miruna va lua parte la alte trei festivaluri: pe 10 august la Festival Child Performance București: 2 secțiuni - modelling și dans popular; apoi la Miss &Mister Teen Global, unde va lua startul la 5 secțiuni - modelling (3 probe), canto muzică populară, canto muzică ușoară, dans modern, dans Ethnic Folclor; iar în cele din urmă, între 25-30 august la Angel Voice&Angel Beauty Serbia – Belgrad, la 2 secțiuni - modelling și dans.
Zilele petrecute pe tărâm american au însemnat enorm pentru cele două micuțe talentate, care au luat contact cu lumea showbiz-ului de top și s-au pregatit cu oameni faimoși de la Hollywood.
Mult suces în continuare!
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea