Începe Stonebird Festival - ediția a II-a

Fiți pregătiți pentru multe surprize la Stonebird Festival, a doua ediție, în perioada 09 și 11 august 2019 la Corbii de Piatră, în județul Argeș.
În august 2018, pasiunea pentru muzica rock a adunat oameni minunați la prima ediție Stonebird Festival, desfășurată în județul Arges, la Corbii De Piatră. Energia pe care au avut-o, timp de trei zile, a făcut să vibreze toată natura din jurul lor. Au rămas cu amintiri despre care vor povesti toată viața, dar întodeauna este loc pentru experiențe noi. Așa se face că a fost organizată ce-a de-a doua ediție a festivalului.

Stonebird Festival se întoarce, între 9 - 11 august 2019,  în aceeasi locație minunată. Unii dintre voi deja cunosc drumul până la Corbii de Piatră. Alții îl vor afla nu doar datorită GPS-ului, care va arăta doar 90 de minute de la București și mult mai puțin de la Pitești, Târgoviște, Curtea de Argeș, Brașov, ci și pentru că vor auzi acordurilor puternice de pe platoul care ne este gazdă, un platou a cărui priveliște îți taie răsuflarea.
Atmosfera incredibilă te va face să-ți dorești ca lumina zilei să se piardă în apus, iar scena plină cu artiștii tăi de suflet să se dezlănțuie!
Și cum este cel mai mare festival rock organizat într-o zonă rurală, ne-am gândit cu grijă la toate nevoile tale: zonă de camping special amenajată sau camere pregătite de localnici, jocuri pentru copii și bucate tradiționale, 100% naturale. Cei care vor să își testeze îndemânarea fizică sau să se relaxeze după o noapte plină de dans, o vor putea face prin multe activități desfășurate în aer liber.
Vineri – main stage:
Cristi Minculescu -Bună seara, prieteni
Dirty Shirt
Timpuri noi
New Jersey (Italia)
After party – second stage:
Țapinarii
Loud. Inc
Sâmbătă – main stage:
David Reece ( ex Accept)
Bucovina
Zob
Alex Calancea band
The rock
After party – second stage:
White Mahala
Duminică – matineu – main stage:
Mike Godoroja & The Blue Spirit

Copiii cu vârsta de până la 12 ani au acces gratuit. Cei care nu au împlinit vârsta de 8 ani au acces în zona de festival doar însoțiți de un părinte, iar cei care nu au împlinit vârsta de 14 ani au acces în perimetrul festivalului doar însoțiți de un adult. Persoanele cu dizabilități beneficiază de acces liber.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea