Începe Comesad BCR Open, ediția a VII-a

# Omul de afaceri Sorin Dumitru: „Totul este făcut din pasiune pentru tenis”

O săptămână de tenis de calitate în Argeș! Între 12-18 august se desfășoară, la Pitești, cea de-a VII-a ediție a turneului de tenis Comesad BCR Open. Evenimentul este organizat la baza sportivă Comesad din Pitești, situată pe Aleea Petroliștilor nr. 6. Competiția, devenită tradițională, vine în acest an cu premii totale de 25.000 de dolari. Cel mai bine cotat jucător în clasamentul ATP, căruia îi va fi acordat onoarea de a fi cap de serie nr. 1, este un francez de 24 de ani: Arthur Rinderknech. El ocupă în această săptămână locul 319 ATP, este un tenismen înalt, de forță, care s-a remarcat până acum prin faptul că a jucat pe terenurile turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, însă doar în proba de dublu.
Cel mai bine clasat jucător român care va putea fi văzut de iubitorii tenisului din Pitești este Nicolae Frunză (527 ATP), component al echipei naționale a României de Cupă Davis și finalist al probei de dublu anul trecut. De asemenea, vor fi prezenți numeroși alți jucători români, majoritatea urmând a evolua pe tabloul de calificare.

 

Programul turneului

Între 12-13 august vor avea loc calificările, atât la simplu cât și la dublu. Pe 14 august se va desfășura turul I la simplu și la dublu, pe 15 august – turul II la simplu, respectiv turul II/sferturi la dublu; pe 16 august – sferturi de finală la simplu și semifinala la dublu, pe 17 august – semifinala la simplu și finala la dublu. În sfârșit, pe 18 august va avea loc finala la simplu. Va fi o săptămână plină de tenis de calitate! Organizatorul turneului este CST Comesad Pitești.
Vă reamintim că anul trecut, câștigătorul la simplu a fost argentinianul Federico Coria, iar la dublu s-au impus românii Bogdan Ionuț Apostol și Luca George Tatomir.

Sorin Dumitru: „Suntem singurul turneu integral privat, de tenis, din România”

Omul de afaceri Sorin Dumitru, președintele Clubului Sportiv Tenis Comesad: „Suntem singurul turneu integral privat, de tenis, din România. Este o mândrie, pentru noi, ca argeșeni. Anul acesta, în premieră, se acordă, în afară de premiile în bani, și puncte ATP, ceea ce este de mare interes pentru jucători, dar și o recunoaștere a muncii duse aici, fiind al șaptelea an de organizare, și al patrulea, având, ca partener, BCR-ul. Nu vă ascund că este un efort deosebit, atât financiar cât și din punct de vedere organizatoric, însă totul este făcut din pasiune pentru tenis. Sper, din toată inima, ca, anul acesta, să avem și români în partea de sus a clasamentului, chiar un român castigator”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea