Premierul Viorica Dăncilă este cel mai nou Cetățean de Onoare al comunei Bogați

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns joi seara, pe 29 august, în comuna Bogați, din județul Argeș, pentru a participa la Ziua Comunei. Șefa PSD a fost întâmpinată de oamenii locului, îmbrăcați în costume populare, care i-au oferit tradiționala pâine și sare.
Primarul comunei Bogați, Ion Gârleanu, într-un moment festiv, i-a oferit titlul de “Cetățean de Onoare” al localității prim-ministrului Viorica Dăncilă. Aflată la cea de-a VIII-a ediție, “Ziua comunei Bogați” reprezintă un bun prilej de întâlnire a cetățenilor, care participă în număr foarte mare, dar și o ocazie de a avea oaspeți din țară și de peste hotare.
În acest an, administrația locală a invitat la “Ziua comunei Bogați” prim-ministrul României, Viorica Dăncilă. Alături de premier s-au aflat și alți doi membri ai Guvernului, viceprim-ministrul pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, și ministrul Finanţelor Publice, viceprim-ministrul Eugen Orlando Teodorovici. La Bogați, acum și în calitate de “Cetățean de Onoare”, premierul Viorica Dăncilă a promis că va susține în continuare dezvoltarea localității și a prezentat câteva dintre proiectele Guvernului cu impact social direct. În plus, și primarul Ion Gârleanu a punctat faptul că, prin programul guvernamental PNDL II, i-au fost alocate fonduri pentru proiectul “Extindere sistem de canalizare” și că are în derulare proiectul care vizează introducerea rețelei de gaze naturale în comună.
De altfel, edilul localității a precizat faptul că și Consiliul Județean Argeș a alocat fonduri substanțiale pentru proiectele de dezvoltare a localități, cofinațând proiectele pentru infrastructura școlară, rețeaua de apă sau pentru infrastructura rutieră. Cu această ocazie, alături de administrația locală și de cetățeni au fost prezenți președintele CJ Argeș, Dan Manu, și vicepreședinții Simona Brătulescu și Ion Mînzînă.
Primarul Ion Gârleanu a mai oferit titlul de “Cetățean de Onoare” senatorului Șerban Valeca, vicepreședinte al Senatului României și directorul general al Agenției Internaționale pentru Energie Nucleară, William Magwood IV.
Parlamentarii de Argeș, secretari de stat, primarii și directorii de instituții au răspuns invitației de a participa la “Ziua comunei Bogați”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea