Ziua Comunei Lunca Corbului a ajuns la cea de-a XII-a ediție

# Evenimentul a început cu inaugurarea unei grădinițe, spre bucuria sătenilor # Recitaluri de excepție: Aurel Moga, Mariana Constantin, Morris ș.a.

Sute de oameni au sărbătorit, alături de autoritățile locale, ziua comunei, la sfârșitul săptămânii trecute, pe data de 8 septembrie, de Sfântă Măria Mică.  Lunca Corbului a îmbrăcat straie de sărbătoare cu acest prilej, eveniment ce a adunat sute de oameni, atât din localitate, dar şi din întreg judeţul.
Festivitățile au început la ora 16, cu inaugurarea Gădiniței cu program normal din satul Lunca Corbului. Este vorba de o lucrare efectuată pe OUG 28, un contract de lucrări semnat cu Ministerul Dezvoltării, valoarea acestuia fiind de 773.000 lei fără TVA. Noua grădiniță este situată în apropierea noului local de Primărie, care, la rându-i, este aproape gata.
Au fost prezenți prefectul de Argeș, Emilian Dragnea, senatorii (PSD) Cristina Stocheci și Șerban Valeca, deputații Cătălin Rădulescu și Nicolae Georgescu, președintele CJ Argeș, Dan Manu, vicepreședintele CJ, Ion Mânzână, numeroși primari, consilieri județeni și locali.
Locația târgului săptămânal, din apropierea Șoselei Naționale Pitești-Slatina, unde s-a ținut petrecerea, s-a umplut, încă de la orele prânzului, cu comercianții ce au pregătit de primirea oamenilor, dar și cu localnicii, dornici de socializare, de voie bună. După amiaza, pe o vreme frumoasă, parcă după sufletul organizatorilor, spațiul, unul generos, a primit câteva sute, poate chiar mii de oameni. Totul a fost reușit, oamenii s-au bucurat de un spectacol de zile mari, au băut un suc sau o bere și au mâncat câțiva mititei.
Viceprimarul din Lunca Corbului, Paul Ilie Ciocârlan, ne-a declarat că s-a muncit, din greu, până spre dimineață, pentru a fi asigurată reușita evenimentului: ”Aproape că ne-a prins dimineața, însă am muncit cu plăcere!”
Primarul, Gheorghe Drăgan, nu a uitat nici în acest an să premieze cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie . Ansamblurile de căluşari din Stolnici și Hârsești nu au lipsit nici de data aceasta, oferindu-le celor prezenţi un frumos spectacol de jocuri populare.
Edilul comunei, Gheorghe Drăgan, împreună cu Consiliul Local, le-a făcut o surpriză deosebită cetăţenilor din comună prin organizarea acestui eveniment, care s-a dovedit un real succes, și datorită programului deosebit, semnat  ”Caravana lui Axinte”, în cadrul căreia invitaţii au avut parte de recitaluri de excepție, oferite de Aurel Moga, Ilie Măndoiu, Mariana Constantin, Morris, Cristi Dules și Cristian Rizescu.

Gheorghe Drăgan, edilul comunei: ”Sunt bucuros  că am putut fi împreună,  cu toţii,  la un eveniment considerat, iată, tradiţional pentru comuna Lunca Corbului

Gheorghe Drăgan, edilul comunei: ”Vă mulțumesc, dragi invitați și dragi consăteni, că ați venit aici, alături de noi, la sărbătoarea noastră, a comunei. Sunt bucuros că este o zi frumoasă, mă simt onorat de prezenţa, atât de numeroasă, a dumneavoastră ca, de altfel, în fiecare an. Sunt bucuros  că am putut da în folosință localul nou al Grădiniței, că am putu fi împreună,  cu toţii,  la un eveniment considerat, iată, tradiţional pentru comuna Lunca Corbului, fiind déjà la cea de a douăsprezecea ediție a Zilei Comunei. Cu această ocazie, vreau să le urez cetăţenilor noștri multă sănătate, bucurii, împliniri alături de familiile lor şi un trai mai bun”
Dan Manu, președintele C.J. Argeș: ”Bună ziua, bine v-am găsit! Mă bucur că sunt alături de dumneavoastră, astăzi, la sărbătoarea comunei. Vă doresc să aveți bucurii și împliniri, să aveți o toamnă plină de roade. Suntem alături de dumneavoastră noi, cei de la Consiliul Județean, și ne dorim, ca și dumneavoastră, să avem localități frumoase, dezvoltate, în care să ne creștem copiii. Să aveți o zi de sărbătoare minunată, să vă bucurați de ea. La Mulți Ani!”
Petrecerea a continuat până târziu în noapte, mai ales că echipa primăriei a ținut să își delecteze localnicii cu un minunat foc de artificii. Felicitări organizatorilor


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea