ALDE Pitești are un nou președinte, avocatul Cătălin Gherzan

De săptămâna trecută, ALDE Pitești are un nou președinte, care este pus pe fapte mari. Se numește Cătălin Gherzan și a primit girul partidului să reconstruiască organizația locală. Evoluția avocatului Cătălin Gherzan, în partid, a fost una fără erori: s-a înscris în cursa politică  în urmă cu doi ani .  Anul trecut, în luna mai, în ALDE din Pitești au avut loc alegeri pentru funcțiile de conducere ale organizației. La aceste alegeri au fost prezenți  vicepreședintele de la nivel național al ALDE, Andrei Gerea și președintele ALDE Argeș, Simona Brătulescu. Cătălin Gherzan a fost ales pentru funcția de vicepreședinte al ALDE Pitești. Este administratorul Lexford Castel, este o persoană cu o bună imagine în Pitești, cu orientări liberale demonstrate, având în vedere  implicarea sa într-un domeniu destul de sensibil- educația în sistem privat. Știm despre el că se ocupă de creșterea și educarea micuților, manager al Instituției de Învățământ Particular LEXFORD CASTEL de aproximativ 12 ani și că o face cu succes. La fel ca și în profesia de avocat. Iar acum, iată, crește și în politică.
Mai știm că ALDE Pitești are 4 consilieri locali destul de activi și implicați în treburile urbei. Mai știm că noul președinte local este sustinut de vicele C.J., Simona Brătulescu precum și de deputatul Andrei Gerea, deci de o echipă puternică.
”Sunt onorat de responsabilitatea care mi-a fost conferită de colegii din ALDE și voi căuta să mă ridic la înălțimea acestei funcții importante în partid. Le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea acordată”, a declarat Călătin Gherzan,  președinte al ALDE Pitești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea