Școală complet renovată, la Albota, cu bani europeni

În prima zi a anului școlar 2019 - 2020, conducerea Consiliului Județean Argeș, președintele Dan Manu și de vicepreședintele Ion Mînzînă, împreună cu președintele interimar al Senatului României, senatorul Șerban Valeca, senatoarea Cristina Stocheci, prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, precum și cu inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu, au participat, alături de primarul Ion Dumitru și de comunitate, la festivitatea ocazionată de inaugurarea Școlii Sanda Movilă din comuna Albota.
Unitatea de învățământ a fost complet renovată prin programul guvernamental PNDL II, valoarea totală a investiției fiind de peste 3 milioane de lei, din care cofinanțare de la Consiliul Județean Argeș - 150.000 lei și din bugetul local al comunei Albota - 100.000 lei. Au fost executate reparații capitale, astfel încât cei 300 de copii din comuna Albota să poată beneficia de toate condițiile unui act educațional la cele mai înalte standarde, de la sălile de clasă, laborator de informatică, la teren de sport, loc de joacă sau toalete moderne.
”Această temelie, această clădire solidă - școala - trebuie să fie în mintea și în sufletul fiecăruia, pentru a face un învățământ de calitate, pentru a trăi demn, civilizat și stăpân pe sine. Cu această ocazie, odată cu deschiderea noului an școlar, urez mult spor cadrelor didactice la acest nou început, iar părinților, împreună cu cadrele didactice, le doresc multă sănătate, înțelegere, înțelepciune pentru ca procesul educațional, nu numai cel de învățământ, să se facă pe măsură. Mult succes!” – președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea