Campanie de strângere de semnături la Ștefănești. Primărița Jenica Dumitru cere ajutorul locuitorilor pentru achiziționarea Creșei „Dacia”

Pe fondul opoziției din Consiliul Local Ștefănești, aproape orice proiect propus de primarul Jenica Dumitru este sortit eșecului, neprimind  numărul necesar de voturi din partea consilierilor. Aceeași problemă a fost întâmpinată și în cazul achiziționării unei creșe situată în oraș, care se află în posesia Automobile Dacia.  Conducerea Groupe Renault România a cerut conducerii orașului Ștefănești suma de 128.000 de euro pentru achiziționarea imobilului, care are rol de creșă. Este vorba despre un teren situat în intravilanul orașului, în suprafață de 3212 mp, categoria de folosință „curți construcții”, din care 349 mp suprafață construită -„Clădire Creșă.

Jenica Dumitru: „Avem bani în buget și dacă nu-i investim îi pierdem!”

Având în vedere opoziția consilierilor locali de la Ștefănești vizavi de cumpărarea imobilului, primărița Jenica Dumitru  solicită o campanie de strângere de semnături de la cetățeni pentru achiziționarea creșei.
„Dragi cetățeni, din cauza faptului că nu ne putem baza pe consilierii locali în niciun proiect care să ajute Orașul Ștefănești, vom declanșa campania de strângere de semnături de la cetățeni pentru achiziționarea Creșei Dacia, din zona Blocuri! Avem bani în buget și dacă nu-i investim îi pierdem!”, a precizat primarul Jenica Dumitru.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea