Cătălin Gherzan, președintele ALDE Pitești, prezent în ședința consiliului local

# “Consilierii locali ALDE se vor lupta pentru concretizarea proiectelor inițiate“

Cătălin Gherzan, managerul instituției de învățământ Lexford Castel, a fost numit, recent, președinte interimar al filialei ALDE Pitești.  O primă acțiune a sa a fost aceea de a asista la ședința de Consiliu Local Pitești de joi, pentru a observa modul în care consilierii locali piteșteni lucrează, dar și modul în care cei patru consilieri locali ALDE reprezintă interesele cetățenilor din municipiu.
Cătălin Gherzan s-a arătat nemulțumit de felul în care conducerea administrației locale abordează anumite proiecte de interes social. Președintele ALDE Pitești a subliniat că toți consilierii locali ALDE au primit mandat să voteze pozitiv proiectele  care vin să soluționeze problemele piteștenilor, indiferent de inițiatori și să urmărească concretizarea proiectelor inițiate de ALDE în forul legislativ local. 
”Nu este prima dată când asist la ședințele de Consiliu Local, însă atât eu cât și noul Birou Politic Municipal vom acorda de acum încolo o atenție extrem de sporită deciziilor care se iau în acest for, precum și față de modul în care administrația locală înțelege să facă investiții și să lucreze în interesul cetățenilor. Sunt nemulțumit, de exemplu, de faptul că echipa de rugby a rămas fără finanțare, deși Piteștiul are o tradiție deosebită în acest sport. Consilierii locali ALDE au și adus acest aspect în atenția conducerii Primăriei, însă răspunsul a fost absolut nesatisfăcător. Mă nemulțumește faptul că se tot invocă lipsa banilor, când Primăria Pitești cheltuie bani pe tot felul de proiecte unde nu vedem că se face nici performanță, nici nu se întâmplă ceva bun pentru oraș și pentru cetățeni. Nu cred că poți rămâne impasibil la ideea de a duce copiii să facă sport și să fie sănătoși, în loc să stea prin baruri. Având în vedere schimbările în plan politic de la nivel național, consilerii locali ALDE nu se vor situa pe o poziție conflictuală, însă vor susține acele proiecte care contează și care aduc plus de valoare vieții piteștenilor și dezvoltării Piteștiului și le dăm asigurări piteștenilor că vom urmări ca proiectele pe care le-am inițiat să se concretizeze. Nu am uitat nici de amenajarea și asigurarea locurilor de joacă, nici de stimulentul acordat părinților pentru nou-născuți, nici de pădurea Trivale și vom veni și cu alte propuneri care vor reieși din discuțiile cu cetățenii”, a subliniat președintele ALDE Pitești, Cătălin Gherzan.
O altă solicitare a consilierilor locali ALDE a fost aceea de amenajare a unei treceri de pietoni pentru cetățenii de pe Calea Câmpulung, solicitare și ea respinsă de conducerea Primăriei.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea