A început marea asfaltare în curtea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș

În sfârșit a început asfaltarea în curtea Stației Pitești a Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. De asemenea, au fost realizate mai multe lucrări de reparații curente în zona sediului instituției, cu bani proveniți de la Consiliul Județean Argeș. Era greu de crezut, dar ambulanțele care plecau spre intervenții, întâmpinau probleme încă de la ieșirea din sediu, acolo unde apăruseră niște gropi imense. În această perioadă se toarnă covor asfaltic în curtea Stației Centrale Pitești, iar lucrurile intră, până la urmă, pe făgașul normal.
Recent, la Serviciul de Ambulanță Argeș au fost reabilitate și garajele. „Se toarnă covor asfaltic în Curtea Stației Centrale Pitești a Serviciului Județean de Ambulanță. Lucrarea este integral susținută de Consiliul Județean. Recent, am reușit să reabilităm și garajele. Au fost modernizate și mărite ca să cuprindă mașinile de un alt gabarit”, ne-a precizat directorul Serviciului Județean de Ambulanță, dr. Marian Hiru (foto).

Cinci autosanitare noi la Serviciul de Ambulanță

De asemenea, Serviciul de Ambulanță a fost dotat, recent, cu alte cinci autospeciale noi. „Zilele trecute am mai primit cinci mașini Volvswagen transporter 4x4, cutie automată. Sunt autosanitare de tip B. Urmează să primim și altele”, a mai adăugat dr. Marian Hiru.

Solicitare pentru primarii argeșeni

De asemenea, conducerea Serviciului Județean de Ambulanță Argeș cere autorităților publice locale din județ, să se ocupe de toaletarea vegetației de pe străduțele rurale. Sunt zone unde, din această cauză, ambulanțele nu pot să intervină sau în urma intervenției se aleg cu avarii.
A.V.

 

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea