Fostul europarlamentar Gabriela Zoană s-a întors la catedră, la UPIT

# Aceasta predă un curs de... criminalistică
Fostul europarlamentar Gabriela Zoană s-a întors la catedra Universității din Pitești, după experiența din Parlamentul European. Aceasta predă mai multe cursuri în cadrul Facultății de Științe Economice și Drept, sprecializarea „Drept”, pentru studenții din anul III și IV, conform orarului publicat pe site-ul UPIT. De exemplu, în fiecare zi de luni, aceasta susține un seminar, pentru studenții din anul III, la materia „Drept procesual penal”. Ziua de luni este chiar una încărcată pentru fosta europarlamentară, care mai susține, pentru elevii din anul IV, atât cursul, cât și seminarul la... „Criminalistică”. De asemenea, aceasta mai are ore și vinerea atunci când predă „Dreptul Comerțului Internațional”, tot pentru studenții aflați în ultimul an de studiu.
Gabriela Zoană a fost nevoită să-și suspende cursurile la Universitate, după ce în februarie 2018 a devenit europarlamentar, luându-i locul Vioricăi Dăncilă, cea care a fost numită prim-ministrul României. Cum la alegerile europarlamentare din mai 2019 nu a mai reușit să câstige mult doritul loc în Parlamentul European, Zoană s-a întors la catedră.
Gabriela Zoană a fost avocat între 2003 şi 2013. Este licenţiată în Drept şi în Ştiinţe Economice, fiind din 2010 doctor în Drept, titlu obţinut la Academia de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea