Dănuţ Bica: „Toţi parlamentarii argeşeni au motive suplimentare pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură”

Dănuț Bica, deputatul PNL de Argeş, consideră că Guvernul condus de doamna Viorica Dancilă a tratat cu indiferenţă totală rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. ”În cei aproape 3 ani de activitate parlamentară, m-am adresat în mod repetat numeroşilor miniştri care s-au perindat prin Guvernele PSD, solicitându-le să intervină pentru rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. (...) Din păcate, intervenţiile mele au primit doar răspunsuri diplomatice, pline de politeţuri, iar speranţele numeroşilor alegători argeşeni care au crezut în promisiunile mincinoase din programele de guvernare ale PSD au fost crunt înşelate”, a precizat Dănuț Bica
Deputatul face apel la toţi parlamentarii argeşeni, inclusiv la cei din PSD, pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură:
”Argeşul este un judeţ cu o dinamică economică superioară, dar care resimte tot mai puternic piedicile puse de Guvern în calea dezvoltării sale. Pentru argeşeni, expresia neputinţei guvernanţilor are un nume: autostrada Piteşti-Sibiu. Dacă în anul 2012 documentaţia era gata, banii alocaţi de Comisia Europeană pentru această investiţie aşteptau să fie cheltuiţi, iar constructorii puteau să înceapă lucrările, acestea nu au demarat nici până astăzi...
Din păcate, majoritatea drumurilor din Argeş arată foarte rău, nemaifiind modernizate sau reabilitate în ultimii 30 de ani. Drumul Piteşti–Râmnicu Vâlcea-Sibiu, pe care pleacă la export cea mai mare parte a producţiei de pe platforma Dacia-Renault, rămâne în continuare drumul european pe care se circulă cu cea mai mică viteză. Drumurile naţionale Târgovişte-Câmpulung-Curtea de Argeş-Râmnicu Vâlcea şi Piteşti-Drăgăşani-Târgu Jiu arată ca după război. Construirea drumului expres de la Piteşti la Craiova, care a fost transformat din autostradă într-un drum mai îngust şi mai scump, nu a început nici până astăzi. În plus, unul dintre cele mai frumoase drumuri montane din lume, Transfăgărăşanul, în absenţa unor investiţii minimale, este închis circulaţiei rutiere timp de 9 luni pe an.
Din cele prezentate, rezultă foarte clar că toţi parlamentarii argeşeni, inclusiv cei din PSD, au motive suplimentare pentru a vota în favoarea acestei moţiuni de cenzură. Fac apel la ei, solicitându-le să dea dovadă de responsabilitate şi respect faţă de cei care i-au ales şi să o elibereze pe doamna Dăncilă din funcţia de Prim-Ministru, pentru care a dovedit din plin că este total nepotrivită.”.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea