Simona Bucura Oprescu, despre viitorul PSD-ului: „În opoziție, partidul se poate reforma cu adevărat!”

Parlamentarii argeșeni ai PSD consideră că există viață pentru partid și după moțiunea de cenzură. Deputata Simona Bucura Oprescu  și senatoarea Cristina Stocheci au precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că e nevoie, totuși, de o schimbare majoră în rândurile PSD și că în partid este nevoie de o reformă. „În opoziție, partidul se poate reforma cu adevărat, să avem o nouă politică de resurse umane, să facem o reformă și o resetare reală a partidului. PSD poate fi pregătit pentru orice situație, cu o condiție: să fim corecți între noi. Și să fim uniți", a declarat deputatul Simona Bucura Oprescu.

Simona Bucura a criticat lipsa președintelui PSD Argeș de la votul moțiunii

Cei doi parlamentari argeșeni au fost întrebați și de lipsa lui Șerban Valeca, președintele filialei județene, la votul pentru moțiune. Dacă senatoarea Cristina Stocheci a ocolit un răspuns la această întrebare, precizând că trebuie întrebat chiar Valeca despre absența sa, la insistențele jurnaliștilor deputata Simona Bucura Oprescu a dat în cele din urmă un răspuns concludent. „Prezența parlamentarilor PSD nu a fost obligatorie. Consider că un președinte de  organizație ar fi trebuit să fie împreună cu echipa sa și cu parlamentarii din județul respectiv. Noi dintre deputați am fost prezenți cu toții”, a precizat Simona Bucura Oprescu. De altfel, nici Bucura și nici Stocheci nu știa de motivul absenței președintelui Valeca. De asemenea, de la votul moțiunii a lipsit și senatorul Gheorghe Marin, dar acesta și-a motivat absența precizând că se află într-o deplasare externă.

Planurile Simonei Bucura Oprescu și ale Cristinei Stocheci în cazul în care nu vor obține un nou mandat de parlamentar

Simona Bucura Oprescu și Cristina Stocheci au răspuns jurnaliștilor și ce vor face, pe viitor, în carieră, dacă nu vor obține la următoarele alegeri parlamentare încă un mandat. Stocheci a precizat că se va întoarce ca medic la Spitalul Județean, lucru de înțeles, știind că aceasta și-a aranjat deja viitorul încă din octombrie 2018. Atunci, Cristina Stocheci  a câștigat prin concurs postul de medic specialist, specialitatea gastroenterologie, la Spitalul Județean de Urgență Pitești. În prezent, contractul ssău individual de muncă a fost suspendat de drept pe perioada exercitării mandatului de senator.
În schimb Simona Bucura Oprescu susține că s-ar întoarce în mediul privat. „Am intrat în PSD pe 30 mai 1996. Înainte de a ajunge consilier județean, am avut 10 ani în care am muncit în partid fără să am din partea partidului un venit sau un loc de muncă dat de partid. După cum știți, am fost antreprenor, am căutat să construiesc ceva al meu. Nu pot să spun că am fost un antreprenor care a avut o companie mare, dar cumva am reușit să creez o companie profitabilă și care să trăiască prin sine,  în primul rând cu contracte cu mediul privat. Așa că o să mă întorc probabil în privat. Dar nu mi-am făcut niciodată calcule politice plecând de la persoana mea. De fiecare dată, mi-am făcut calculele politice plecând de la oamenii pe care trebuie să îi reprezint”, a mai precizat deputata Bucura Oprescu.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea