Florentin Popa, secretarul general al PNL Argeș: „Sunt conștient că nu am cum să fiu eu prefect”

O parte dintre primarii PNL Argeş, care vor să-l dea jos pe Adrian Miuţescu din fruntea partidului, au organizat, săptămâna trecută, o conferinţă de presă. Scopul întâlnirii a fost întărirea unității pentru alegerile prezidențiale și amânarea luptei pentru înlăturarea actualei conduceri a PNL Argeș. De furia celor opt primari liberali, plus Virgil Baciu, primarul independent de la Corbi, nu a scăpat, nici în așa zisul moment al îngropării neînțelegerilor, Florentin Popa, secretarul general al PNL Argeș, cel zis și Floricel.

Primarul de la Poiana Lacului: „În acest moment toate funcțiile numite sunt asigurate pentru acești oportuniști din PNL”

La adresa lui Floricel, de departe cel mai vocal a fost edilul de la Poiana Lacului, Ion Dumitrache, care l-a făcut cu ou și cu oțet.
“Există în PNL Argeş un personaj numit Floricel, care ameninţă pe toată lume şi el nu a câştigat niciodată alegerile în comuna sa, Vedea. Eu i-am spus mai lui Miuţescu că ăsta nu are ce să caute într-o astfel de funcţie, iar el mi-a spus că nu o să-l schimbe pentru că face curățenie pe la partid. I-am spus lui Miuţescu că îi plătesc eu o femeie de serviciu care să facă curat la partid. Mă sună într-o zi (n. red - Floricel) şi mă ameninţă că dacă mai mă iau de el, îmi arată el mie, pentru că o să fie prefect şi să văd eu atunci. Ăștia au venit toți în partid pentru funcții numite nu alese. Floricel ăsta a candidat la Primăria Vedea, nu a luat nimic. Păi, mă frate, ce cauți tu secretar general în partid. Vă spun cinstit că în acest moment toate funcțiile numite sunt asigurate pentru acești oportuniști ajunși la partid acum”, a declarat primarul Ion Dumitrache (foto).

Floricel: „Mi-am scris demisia în alb la partid”

După declarațiile publice făcute de primarul de la Poiana Lacului a contraatacat și Florentin Popa, pe Facebook, precizând, printre altele, următoarele: „Mi-am asumat această funcție (n. red. de secretar general la PNL Argeș) și aș vrea să merg până la capăt. Cu toate acestea, în urmă cu două săptămâni mi-am scris și demisia în alb lăsând la latitudinea președintelui să ia măsura pe care o consideră corectă, dacă eu sunt problema la PNL Argeș”. Bineînțeles că președintele Miuțescu nu a luat nicio măsură.

„Nu am studii de înalt funcționar public ca să fiu prefect!!!”

Întrebat dacă urmărește să ajungă prefect, ”Floricel” a precizat că cele declarate de primarul liberal de la Poiana Lacului sunt niște aberații. Secretarul general al PNL Argeș spune că nu îndeplinește criteriul de studii pentru această funcție.
„Astea sunt niște aberații din punctul meu de vedere. Nu s-a discutat aceste lucruri la nivelul filialei Argeș.  Eu nu am cum să îmi doresc ceva la care sunt conștient că nu am cum să ajung. Din câte știu eu pentru a fi prefect legea prevede să ai niște studii de înalt funcționar public (n. red. în Lege nu se prevede acest lucru). Lucru pe care eu nu îl am. Sunt conștient că nu am cum să fiu eu prefect. (...)Ceea ce spune domnul de la Poiana Lacului este total fals. Eu nu ameninț și nu am amenințat pe nimeni. Nu îmi stă în caracter!”, a precizat Florentin ”Floricel” Popa.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea