Un trai mai bun pentru o bunică și cei doi nepoți. Echipa ”Visuri la cheie” a finalizat proiectul din Călinești

La Călinești, celebra echipă ”Visuri la cheie” a fost prezentă, pentru a doua dată, finalizând, recent, un alt proiect de vis. Totul a fost, ca de obicei, peste așteptări. Cazul va fi prezentat, în curând, la un post de televiziune.
Doi copii din Argeș și-au pierdut mama în mod violent. Tatăl a fost proaspăt condamnat la ani grei de temniță. Micuții i-au cerut bunicii să îi ducă înapoi în casa părintească. Numai că femeia nu avea banii necesari să le îndeplinească dorința.Femeii i s-a spus, în urmă cu ceva timp, că nu poate să îşi ia nepoţii în plasament, pentru a primi acel mic ajutor financiar din partea statului, iar dacă se mută în locuinţa în care a stat fiica sa, o aşteaptă anchete sociale. Se teme ca statul să nu îi ia nepoţii, dacă nu le oferă condiţiile necesare.
„Locuința de la Călinești e bună, dar are nevoie de mai multe lucruri, pentru că nu aș vrea să avem probleme. Copiilor le e bine lângă noi și nu îi putem pierde”, declara, înaintea începerii proiectului, bunica micuților. În ajutorul acestora a intervenit echipa „Visuri la cheie”.

Preotul din Turculești, Cosmin Bologea, a comunicat cazul copiilor

Preotul Parohiei Turculești, Cosmin Bologea, s-a implicat activ pentru îmbunătățirea situației în care se afla familia. Cu ajutorul cetățenilor mobilizați, acesta a reușit să procure mai multe elemente de mobilier, dar a efectuat și diverse reparații casei. Desigur, partea rezervată sufletului, a fost tratată cu atenția cuvenită.
Mai importantă este, însă, atitudinea pe care a avut-o, de a încerca ajutorarea familiei prin orice mijloace. Printre altele, a transmis un mail, cu datele de mai sus, către echipa ”Visuri la cheie”. O comisie de evaluare a cazului s-a deplasat, de la București, pentru a stabili dacă acesta este eligibil pentru formatul emisiunii. Rezultatul fiind pozitiv, în urmă cu aproximativ o lună, au început lucrările. Lucrări ce s-au încheiat recent, rezultatul fiind, ca de fiecare dată, spectaculos.
Vă reamintim că echipa „Visuri la cheie” a mai ajutat o familie din Călinești, în anul 2016. A fost o altă poveste impresionantă a unor oameni deosebiți, care meritau șansa la un trai mai bun. Echipa „Visuri la Cheie” i-a ajutat pe aceștia să-și vadă visul împlinit: acela de a avea o locuință.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea