Primarul de la Dârmănești i-a rugat pe oameni să voteze cu… Dăncilă

# Edilul a fost reclamat la poliție de cei de la USR

Săptămâna trecută, Emilian Cioran – primarul comunei Dârmănești a împărțit în comuna pe care o gospodărește afișe în care îi roagă pe cetățeni să iasă la vot. Oamenii sunt chiar rugați, respectuos, să o voteze pe… Dăncilă! Edilul a fost reclamat la poliție. Reprezentanții IPJ Argeș au declarat că au fost începute verificările după sesizare.
„Stimați concetățeni! Vă rog respectuos să ieșiți la vot în data de 10.11.2019 și să votați PSD, respectiv pe Viorica Dăncilă. Noi, comuna Dârmănești am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei nostre. Vă mulțumesc! Cu respect, primar Emilian Cioran”, se arată pe afișe.
Afișele cu rugămintea primarului au fost lipite în Dârmănești, atât în zonele de afișaj electoral, cât și pe gardurile oamenilor. Bineînțeles, doar cu acordul proprietarilor, susține primarul.
„Da, am pus acele afișe și care e problema? (…) Eu mi-am făcut datoria de politician și cu asta basta. Votează omul ce vrea!”, ne-a precizat Emilian Ciolan, primarul comunei Dârmănești. În cele din urmă, edilul ne-a spus că a dat ordin ca afișele să fie înlăturate.

Un membru USR i-a făcut plângere la poliție primarului de la Dârmănești

„Colegul meu, Mihăilescu Mihai,  președintele USR Pitești, i-a făcut plângere la poliție primarului PSD din Dârmănești care a amplasat un afiș electoral ilegal prin care îndemna la vot pentru Viorica Dăncilă spunând că „Noi, comuna Dârmănești, am luat bani de la PSD pentru dezvoltarea și înfrumusețarea comunei noastre”. Nu măi nene, banii sunt de la buget, din taxele și impozitele oamenilor. Voi doar îi sifonați”, a precizat deputatul Ionuț Moșteanu, pe Facebook.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea