Record! Gabriela Zoană a rezistat mai puțin de o lună în funcția de secretar de stat

Au fost demiteri în bloc! Săptămâna trecută, premierul Ludovic Orban a eliberat din funcție zeci de secretari de stat numiți de guvernarea PSD. Printre cei demiși se află și argeșeanca Gabriela Zoană. Aceasta nu a rezistat  ca secretar de stat la Ministerul Justiției nici măcar o lună.

Gabriela Zoană a fost numită ca secretar de stat la Ministerul Justiției de fostul premier Viorica Dăncilă, pe 15 octombrie 2019. Argeșeanca s-a văzut acum nevoită să părăsească mult râvnitul său post la mai puțin de o lună de la numire. Nu s-a ales nici măcar cu salariul întreg pe o lună.
Pe 7 noiembrie a fost publicată în Monitorul Oficial decizia pentru eliberarea acesteia din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției.
Gabriela Zoană a intrat în Parlamentul European în 2018 în locul Vioricăi Dăncilă, dar nu a mai prins un loc eligibil în 2019. Aceasta e membru PSD Argeș și, până să ajungă în Parlamentul European, a fost director general adjunct la Registrul Comerțului.
Zoană a fost avocat în cadrul Baroului Argeş (2003 - 2013), practician în insolvenţă (2009 - 2013), mediator (2005 - 2013), arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie Argeş (2008 - 2013), membru în Comisia juridică a Consiliului Local Piteşti (2012 - 2014). Între 2013 şi 2018 a ocupat funcţia de director general adjunct la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.
A.V.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea