Candidați mulți, un singur post de prefect. Liberalii argeșeni au scos la încălzire candidații pentru funcția de prefect

# Până în acest moment se vehiculează în spațiul public mai multe nume
Schimbarea prefectului se va face cel mai probabil după alegerile prezidențiale, existând posibilitatea ca numirea să fie făcută și în cursul acestei săptămâni. Dar președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, a dat de înțeles că nu se cam grăbește.

Nu același lucru putem spune și de restul membrilor din filiala județeană, care aşteaptă cu nerăbdare să le ia locul social-democraţilor la „butoane”. Sunt în toi discuțiile privind persoana care va ajunge prefect al județului Argeș. Iar „lupta” pentru desemnarea reprezentantului guvernului în teritoriu, s-ar da în Argeș între mai mulți candidați. Sunt vehiculate mai multe nume, printre care amintim: consilierii judeţeni Gheorghe Alecsei și Gabriel Vasilescu, Sorina Marin, de la Agenţia pentru Protecţia Mediului,  Gelu Tofan - vicepreședinte PNL Argeș sau Florentin Popa - secretar general al PNL Argeș. De pe listă nu a lipsit nici numele fostului prefect Cristian Soare, de la ITM Argeș. Recent, pentru această funcție a fost vehiculat chiar și numele fostului şef al Poliţiei Argeş, chestorul Ionel Ispir.
Modul în care județul Argeș va fi reprezentat la nivelul Prefecturii a fost și una dintre discuțiile purtate în cadrul ședinței de BPJ a PNL Argeș din data de 6 noeimbrie. Președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu, susține însă că nu a fost avansat încă un nume pentru funcția de prefect, în mod oficial.

”Până la această oră nu a fost avansat, oficial, niciun nume pentru funcția de prefect al Județului Argeș. Am văzut că au apărut unele speculații în spațiul public, prin intermediul presei, dar asigur pe toată lumea că sunt lipsite de temei, iar informațiile care circulă sunt false. Funcția de prefect, una extrem de importantă, este ocupată conform legii și nu se decide nici în redacțiile unor publicații, nici pe stradă, nici prin cafenele”, a precizat Miuțescu.
Conform surselor noastre, un lucru este cert! Sunt șanse mari ca unul dintre numele menționate mai sus să devină noul prefect al județului Argeș.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea