Spectacolul „Moș Nicolae la Bascov”, la Casa de Cultură „Adriana Tradafir”

Vineri, 6 decembrie, începând cu ora 18.00, sala de spectacole a Casei de Cultură a comunei Bascov va găzdui spectacolul ''Moș Nicolae la Bascov'', un spectacol dedicat tinerilor. Invitatul special va fi Lino Golden, unul din cei mai iubiți interpreți, care în anul 2019 alături de Alex Velea, Mario Fresh și Rashid, au înființat trupa Golden Gang, cu care au lansat în acelasi an și primul album '10 din 10''.
În spectacol vor evolua și tineri bascoveni: Anisia Stanca, Antonia Rizea, Alida Sandu, Maya Bastani. De asemenea va avea loc o demonstrație de karate Ashihara, sub îndrumarea instructorului Florin Neacșu.
Tinerii artiști vor primi cadouri din partea sponsorilor: Medical Tours Company și Generali, iar Primăria Bascov va oferi , de asemenea, pachete tuturor celor prezenți în sala de spectacole. Ca element de noutate, anul acesta, tinerii vor avea parte de o surpriză care îi așteaptă în holul instituției: CĂSUȚA CU SURPRIZE, un colț de poveste de unde toată lumea va pleca cu o amintire marca FOTO-MINUTO -Cabina foto.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea