„Puciștii” din PNL și președintele Miuțescu - trimiși la mediator

Un grup de membrii liberali au acționat partidul în instanță după ce Biroul Politic Municipal a fost dizolvat de conducerea organizației. Un număr de 13 persoane au dat în judecată PNL Argeș și Biroul Politic Județean al filialei județene cerând anularea deciziei 35/07.12.2018 de dizolvare a BPL, dar și anularea hotărârilor luate de Curtea de Onoare și Arbitraj Județeană a PNL Argeș și a Curții de Arbitraj a partidului la nivel național. Lista completă a contestatarilor este următoarea: Moșteanu Andrei (fost consilier local în mandatul 2012-2016), Dobre Emanuel Aurel, Moraru Elena Lucia, Dumitrescu Margareta, Moise Dumitru (fost consilier județean în mandatul 2012-2016), Barbu Marioara, Ghițu Mariana, Ghițu Flavia Elena, Georgescu Gheorghe, Șerban Otilia Gabriela, Hristescu George Cristian (fostul președinte TNL Argeș), Dinescu Andrei Costin, Navligu Raul Gabriel.
Instanța a luat act de solicitarea acestora și a pus în vederea părților să facă demersuri în vederea soluționării pe cale amiabilă. Dacă nici după această cale nu se va ajunge la o înțelegere urmează ca instanța să facă dreptate. „Pune în vedere părţilor, prin avocaţi, să efectueze demersuri în vederea soluţionării litigiului pe cale amiabilă. În temeiul învoielii părţilor, Amână judecarea cauzei la data de 4 decembrie 2019, pentru când părţile au termen în cunoştinţă”, se arată în încheierea de ședință a Tribunalului Argeș.
Sursele noastre, vorbesc de faptul că procesul ar putea continua în decembrie. Conflictul dintre președintele Adrian Miuțescu și cei 13 membrii liberali urmând a se aprinde, din nou, imediat după încheierea alegerilor prezidențiale.

PNL Argeș - dat în judecată de propriii membri

De altfel, președintele Adrian Miuțescu a fost foarte revoltat de faptul că  organizația județeană a fost data în judecată de propriii membri. „Tu, acest grup care a fost exclus, ai dat în judecată PNL în civil, după ce ai parcurs toate etapele partidului și nu ți-a dat dreptate. Nu se face așa ceva, ca membru al unui partid! Te poți lămuri în interior, dar nu te duci și dai în judecată partidul în civil! Doar nu ajung instanțele de jucată civile să facă ordine în partidele politice? Atunci ne-am dus dracului! Înseamnă că noi nu mai facem nimic, ne fac judecătorii politica partidului!”, a precizat Adrian Miuțescu pentru săptămânalul Atitudine în Argeș, într-o ediție anterioară.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea