Gala Asociației Oamenilor de Afaceri Argeș, un real succes

Gala Asociaţiei Oamenilor de Afaceri, ajunsă la cea de-a XVI-a ediţie, a reunit vineri seara reprezentanţi ai mediului de afaceri din Argeş, reprezentanţii administraţiei județene şi locale, parlamentari şi oameni politici.
Președintele executiv al AOA Argeș, Dan Ionescu, a fost și de data aceasta o gazdă primitoare alături de președintelui Marian Toma și managerul de proiect Marian Năstase. Oameni de afaceri și din mediul politic au luat parte la evenimentul de înaltă ținută care a avut loc la Hotelul Ramada. O prezență aparte a fost Ciprian Mihăilescu, președinte al Camerei Auditorilor din România. În cadrul evenimentului s-au acordat diplome, machete aniversare și s-a subliniat importanța politicului și administrației pentru “sănătatea” mediului de afaceri argeșean.
Președintele Consiliului Județean Argeş, Dan Manu, a oferit preşedintului AOA Argeş, Marian Toma, "Trofeul Argeșului ". Dan Manu a punctat faptul că administrația județeană a avut o foarte bună colaborare cu mediul de afaceri argeșean, realizând împreună mai multe proiecte.  Acesta a mai adăugat că administrația județeană are datoria de a sprijini mediul de afaceri prin dezvoltarea și modernizarea infrastructurii. În fapt, un mediu de afaceri puternic înseamnă locuri de muncă și dezvoltare economică.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea