UEFA EURO 2020 – 30, 75 sau 125 de euro costă un bilet la meciurile din România

UEFA EURO 2020 va fi cea mai grandioasă ediție a Campionatului European. Cu o desfășurare în 12 țări și cu 3 milioane de bilete pentru suporteri se vor celebra 60 de ani de la primul EURO. Într-un material publicat pe frf.ro, suporterii fotbalului sunt îndemnaţi să-şi rezerve bilete pentru ca în cazul unei aşteptate calificări a "tricolorilor" fanii României să fie cei mai mulţi.
UEFA a scos la vânzare a doua tranşă de bilete pentru Euro 2020, primul turneu final care va fi organizat în 12 oraşe, printre care şi Bucureştiul.
Tichetele la partidele pe care Arena Națională le va găzdui în vara anului viitor vor fi vândute pe platforma euro2020.com/tickets, în perioada 4-18 decembrie 2019.
Patru partide de la Euro 2016 vor fi organizate la București: trei din grupa C și o optime de finală.
Dacă ne uităm pe clasamentul FIFA (care contează la formarea grupelor valorice la tragerea la sorți) și la parcursul echipelor în calificările pentru EURO intuim că la București va veni cel puțin o echipă de top mondial și european. Cu o foarte mare probabilitate va juca, în grupa C, la București, una dintre următoarele echipe:
Franța – Campioană mondială en-titre
Croația – Vicecampioană mondială
Belgia – locul III la Mondiale
Portugalia – Campioană europeană en-titre și Campioana Nations League

Euro 2020. Programul jocurilor de la Bucureşti

14 iunie, 19:00: Austria – Câștigătoare play-off D sau A
18 iunie, 16:00: Ucraina – Câștigătoare play-off D sau A
22 iunie, 19:00: Ucraina – Austria
29 iunie, 22:00: Locul 1 grupa F – Locul 3 grupa A/B/C/D
Dacă se califică la turneul final, România va disputa la București meciurile din 14 și 18 iunie, contra Austriei, respectiv Ucrainei.
Preţurile biletelor pentru meciurile de la Bucureşti
Categoria 3: 30 de euro
Categoria 2: 75 de euro
Categoria 1: 125 de euro
În cazul în care cererea va fi mai mare decât numărul biletelor disponibile în această etapă a vânzării, va fi organizată o loterie.
Ultima şansă pentru fanii români de a cumpăra bilete pentru Euro 2020 va fi după disputarea partidelor de play-off, de pe 26 și 31 martie, în cazul în care naționala lui Mirel Rădoi se va califica la turneul final.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea