Firma soției primarului din Corbi, premiată la Gala Federației Patronatelor Societăților din Construcții

Valcon Roofs este o firmă ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Este autorizată pentru intervenții asupra monumentelor istorice. De asemenea, este membră a Uniunii Naționale a Restauratorilor de Monumente Istorice din România. În același timp, este și membră a Patronatului Societăților din Construcții. Și este condusă de Maria Baciu, soția primarului din Corbi. Federația Patronatelor Societăților din Construcții a organizat cea de-a doua ediție a galei ”Star Construct”, reunind breasla în cel mai important eveniment dedicat industriei construcțiilor.
Momentul a reunit, în aceeași atmosferă festivă și relaxantă, cu care a debutat anul trecut, reprezentanți ai societăților de profil, antreprenori în construcții, dezvoltatori imobiliari, proiectanți, producători/distribuitori materiale și utilaje de construcții, restauratori monumente, patroni ai companiilor ce desfășoară activități conexe sectorului, precum și alți invitați de prestigiu.
Anul acesta, la secțiunea ”Restaurări Monumente Istorice și Lucrări de Artă”, societatea Valcon Roofs a fost desemnată câștigătoare. Felicitări!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea