“ȘahMAT” - duminică, 15 decembrie

Centrul Cultural Pitești găzduiește Concursul de șah rapid, sub genericul „ȘahMat”, ediția I, duminică, 15 decembrie, între orele 9.00-17.00, în Sala Multifuncțională de la Casa Cărții. Evenimentul, organizat de Clubul Amicii Pitești, în colaborare cu Clubul ALFIL Pitești, se adresează începătorilor, mai precis copiilor care s-au născut după 01.01.2007, care sunt pasionați de sportul minții.
Vor fi acordate premii (Locul I, Locul II, Locul III) pe fiecare categorie de vârstă: U12 fete, U12 băieți, U10 fete, U10 băieți, U9 fete, U9 băieți, U8 fete, U8 băieți, U7 fete, U7 băieți. Condiția pentru ca o categorie din cele enumerate să fie premiată este să fie minim 3 sportivi de vârsta respectivă. Fiecare debutant la concurs care nu va obține un loc pe podium va primi medalia începătorului drept premiu.
Pe lângă diplome, cupe și medalii, organizatorul va acorda și premii surpriză celor mici. Timpul de joc este de 10 minute + 10 secunde adiționale. Pentru înscrieri și alte informații puteți suna la nr. de telefon al instructorului de șah Andrei Rădulescu: 0799785282.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea