Atelierele lui Moș Crăciun la Muzeul Golești

# Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise nouă ateliere de creație!
Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești, instituție finanțată de Consiliul Județean Argeș, organizează până pe 20 decembrie 2019,  Atelierele lui Moș Crăciun.
Nașterea Domnului sau Crăciunul este una dintre cele mai mari sărbători creștine care este însoțită de tradiții, credințe și superstiții diverse în România . Este sărbătoarea bucuriei, a familiei, a prieteniei, a iubirii  și a copiilor.
Ca în fiecare an, Muzeul Viticulturii și Pomiculturii Golești  deschide atelierele lui Moș Crăciun dedicate în special copiilor. În cadrul aceste ateliere copiii își dezvoltă manualitatea, spiritul creativ și învață într-un mod interactiv vechile tradiții românești .
Anul acesta, până pe 20 decembrie, sunt deschise  nu mai puțin de nouă ateliere de creație – atelierul de pictură pe porțelan, atelierul de pictură pe sticlă și atelierul de decorat globuri pentru bradul de Crăciun, coordonate de Malvine Mocenco, atelierele  de podoabe de lut pentru bradul de Crăciun și sorcove coordonate  de Nicoleta  Mitroi și atelierele de confecționat ghirlande organice, îngerași și păpuși tradiționale coordonate de Valeria Călin.
Toate atelierele au ca tematică sărbătorile de iarnă și se desfășoară în spații special amenajate, într-o atmosferă prietenoasă și deschisă, fiind bazate pe interactivitate și interacțiune.
Detalii pe www.muzeulgolești.ro. Înscrieri la tel – 0248/266 364
Vă așteptăm la Atelierele lui Moș Crăciun de la Muzeul Golești!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea