Proiecte finanțate în Pitești prin Compania Națională de Investiții

Compania Naţională pentru Investiţii (CNI) va finanța mai multe proiecte pentru municipiul Pitești. Până în prezent a fost semnat un singur contract de proiectare și execuție lucrări, cel pentru Sala Polivalentă, urmând ca în 2020 să fie semnate și alte contracte. Este vorba despre următoarele proiecte:
- reabilitare stadion „Nicolae Dobrin” – Studiu Fezabilitate depus la C.N.I. Proiectul este în analiză în regim de urgență.
- construire pasaj rutier străzile Craiovei Târgul din Vale. Conform dezbaterii Raportului de Mediu și a solicitării D.S.P. Argeș, este necesară întocmirea unui Raport privind impactul asupra Sănătății Populației, cât și a detaliilor privind Organizarea de Șantier. 
- reabilitare termică și reparații capitale Cămin Școlar LPS Viitorul Pitești. S-a răspuns solicitărilor din partea C.N.I. Proiectul se află în analiză documentație. 
- sală de sport Liceul Ion Cantacuzino. Toate documentele solicitate de către CNI sunt depuse; în analiză documentație.

Săli de sport cuprinse în lista sinteză a programului „Săli de Sport”:
- sală de sport 180 de locuri Liceul cu program sportiv „Viitorul” – Studiile Geo și Topo pentru noul amplasament sunt realizate. Se solicită avizele conform Certificatului de Urbanism în vederea depunerii documentației complete, conform cerințelor C.N.I.
- sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială „Nicoale Iorga” – Data de 13.12.2019 a fost termenul final de depunere a ofertelor pentru proiectare și execuție de lucrări;
- sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială „Tudor Arghezi”  - Data de 13.12.2019 a fost termenul final de depunere a ofertelor pentru proiectare și execuție de lucrări;
- sală de educație fizică școlară Școala Gimnazială „Adrian Păunescu” – documentație completă urmează a fi transmisă către Achiziții spre publicare în SICAP;
- sală de educație fizică școlară Școala „Tudor Mușatescu” – documentație completă urmează a fi transmisă către Achiziții spre publicare în SICAP;
- bază sportivă Tip 2 Liceul cu program sportiv „Viitorul” - Studiile Geo și Topo sunt realizate. Se solicită avizele conform Certificatului de Urbanism în vederea depunerii documentației complete, conform cerințelor C.N.I.

De asemenea, au mai fost trei solicitări care vor fi introduse în lista sinteză a C.N.I. pentru anul 2020. Este vorba de proiectele:
- sală de educație fizică școlară, Școala Gimnazială „Nicolae Bălcescu”;
- sală de educație fizică școlară, Colegiul Național Liceal „Zinca Golescu”;
- sală de educație fizică școlară, Școala nr. 2 – Structură a Școlii Gimnaziale „Tudor  Vladimirescu”.


Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea